måndag 10 juni 2013

Ett helt värdelöst inlägg

Monstermalla hade bloggat så roligt. Så måste jag också göra tänkte jag. Äsch, min statistik var inte ens hälften så rolig....

Idag
cerebrum 2
knasterfaster 2
blogg om att åka till gekås 1
frukostkorv med pepparrotssås 1
varor gekås köpa 1

Hela tiden
knasterfaster 1697
cerebrum 775
stjärngosselinne 380
stjärngosselinne vuxen 203
onaka 70
chokladbrun 66
mattant 61
knasterfaster.blogspot.com 59
knasterfaster blogg 56
punkare 51

Vad ska jag säga? Jag hittade inte ens procenten. Jag är för beskedlig. Inga ekivoka sökningar som leder hit inte och inget annat upphetsande heller. Det som sticker ut lite från det andra skulle väl i så fall vara frukostkorven. Med pepparrotssås. 

Cerebrum betyder storhjärna. Storhjärnan upptar 90% av människans hjärnvolym. Storhjärnan använder vi till abstrakt tänkande. Här finns intellekt, konstnärlighet och abstrakt språk. Djur har inte dessa förmågor. Denna information hittade jag på Wikipedia. Ska ni bli läkare råder jag er att införskaffa kunskap någon annanstans än här. 

Väldigt många googlar Knasterfaster för att komma till mig. Det är för att de tycker att det är lättast att göra så gissar jag. 

Det finns kanske en blogg om att åka till Gekås. Det borde det finnas. Jag har åkt dit en gång och då bloggade jag om det. På Gekås finns precis allt du kan tänka dig. Du behöver inte fundera på vad det finns att köpa där. 

Frukostkorv med pepparrotssås. Men så gott! 

Stjärngosselinnen är svåra att få tag i, särskilt vuxenstorlekar. Jag tycker att vi från och med låter alla i luciatåget få vara lucior och skippar de andra. 

Onaka är en fil som är väldigt god. Jag brukar ha honung, frukt eller sylt i min. 

Chokladbrun är den hårfärg som jag passar allra bäst i. 

Mattanter har jag inte så många åsikter om. Men ni kan läsa det här inlägget

Varför googla knasterfaster.blogspot.com? Slöseri med tid tycker jag. 

De som googlar knasterfaster blogg är nog sådana som muntligen har blivit rekommenderade att läsa min blogg. Det tycker jag är trevligt och kul! 

Jag älskar punkare och önskar att jag var en själv!

1 kommentar:

Malla sa...

haha :)
jag önskar också att du var en punkare!