tisdag 18 juni 2013

Nu vill jag ha också en Volvo

Sedan jag såg urpremiären på volvos senaste reklamfilm med killarna från Swedish house maffia har jag velat ha en Volvo. Jag vill ha de där killarna med på köpet. Dem har jag varit förälskad i sedan jag såg dem hos Skavlan. Sambon och jag har aldrig ägt någon volvo men jag känner att det är dags nu.

Experimentets dag 2 har gått bra. Jag sov till kl 09.15 imorse och det var i och för sig inte med i planerna. Sedan promenerade jag med Sus och hennes dotter. Vi gick drygt 10 km idag igen. Vi hinner se och uppleva så mycket på våra promenader. Idag fick vi rundvisning på ett hunddagis (och titta och hälsa på hundar) och så upptäckte vi ett litet "cafe'" som serverade glass och dricka. Det var hembygdsföreningen som drev det. De ville gärna värva oss för medelåldern på deras medlemmar är 75 år. Vi sa att vi skulle fundera på det. Medlemskapet kostar 75 kr/år och då erhåller man en bok om hembygden samt inormation om vad som är på gång. Kanske är ett medlemskap som jag kan ge till sambon i födelsedagspresent. Han kan kanske få vara passiv medlem tills han går i pension. I alla fall så upplever Sus och jag en hel del på våra promenader och vi träffar intressanta människor. Det bästa stunderna i livet är gratis!

5 kommentarer:

Aurora sa...

TA du och sänk medelåldern. En bok om hembygden kan ge mycket. kram

Shamrock sa...

Jag gillar Volvobilar men sonen tycker att det är pensionärsvarning på det

Singelmamman sa...

Känner att jag o Sus måste variera våra promenadrutter mer.

Knasterfaster sa...

Aurora: det kanske jag gör.
Shamrock: men om killarna från SHM sitter i så är jag gärna pensionär.
Singel: Gör det! Jag tror att du och min Sus är lika intresserade av människor, djur och trädgårdar. Minns du den extrema trädgården som du tittade in i när du var här förra sommaren? Sus bor granne med den.

Fru Venus sa...

Om du får Volvo och killarna i SHM, får jag låna han där Axl (nånting) lite nu och då. Jag är nöjd med honom ,man ska orka med också...

(undrar vad det reklamen har KOSTAT!?)