söndag 19 juni 2011

och i natt ska han sova under ett vindskydd

Längtar något alldeles förskräckligt efter Minsta. I natt ska han sova under ett vindskydd. De har en kolloblogg där de skriver vad de gör varje dag. En dag på kollot var Minsta med om det här:
Idag har vi ”fryst fast” flera gånger. Någon skrek ”FREEEEZE” i en megafon, då  skulle ALLA frysa sina rörelser, vare sig man åt mat, spelade fotboll, snickrade eller gjorde något annat. Man fick stå fastryst tills låten Release me strömmade ut ur högtalarna.
Vi blev bjudna på en trevlig restaurang med uppträdande servitriser. Där fick vi trerättersmiddag med räkcoctail, hängmörade biff med potatiskaka  och vit chokladpanacotta. MUMS!  Vi fick se proffsiga uppträdanden av Pink, Håkan Hellström och September, Elvis och Michael Jackson. 
Det verkar som Minsta har det riktigt bra. I hans senaste brev skrev han så här:
"Tack för alla fina brev. Vi har åkt bakåt i tiden. Vi blev väckta av grottmänniskor. Sedan när vi var i tältet så kom det några riddare. När vi åt kom det pirater. Sedan lekte vi en rolig lek. 14/6 2011. Från Kollokillen till familjen". 

7 kommentarer:

Shamrock sa...

Där skulle man vara. Det verkar vara livat värre

Snäckskalsdalen. sa...

Vilket lyxigt kollo, så ska det vara, det är annat än Kolonien med Vreeswijk.....Kram

Ingela sa...

Gott att veta att de har det bra när de åker hemifrån. Kallt att sova i endast vindskydd än men det tänker de säkert inte på alls =)

Ulrika sa...

Finns det sådana kollon till gamla tanter?
Fast utan pirater men kanske med andra utklädda eller avklädda män?
Sånt skulle pigga upp mig nu. Lagad mat och andra som tänker på allt runt omkring.

Skulle passa jättebra för mig just nu..

Fru Venus sa...

Åh vilken bra idé Ulrika har - ett kollo för oss med nakna män!! :-)) Minsta verkar ha det riktigt bra, skönt :-) All incklusive kostar en flaska vin från systembolaget ;-) VÄLKOMMEN! Morgonkram!

Åsa Hellberg sa...

Vad kul att han trivs så bra. Min ringde hem varje dag första veckan och var så ledsen (men ville inte åka hem), andra veckan hörde jag inte ett ljud.

Knasterfaster sa...

Shamrock: Tur de har en vilostund mitt på dagen för att orka med. :)
Snäckskalsdalen: Det verkar som om det inte finns många likheter alls med Vreeswijks kollo. Våningssängar har de förstås.
Ingela: Det var säkert väldigt mysigt i vindskyddet. Hoppas det inte kom en älg.
Ulrika: Bloggkollo tycker jag vi ska ha!
Fru Venus: Ditt hotell måste vara det billigaste som finns. :)
Åsa: Minsta får inte ringa hem från sitt kollo. Han har skickat två brev.