torsdag 22 september 2011

Här sitter jag

fast jag borde göra annat. Skolkar från föräldramötet som är ikväll. Jag vill inte gå utan Sambon och han vill inte gå på grund av huvudvärken från hell. Det är första gången någonsin som vi uteblir från ett föräldramöte. Jag har ganska tät kontakt med skolan ändå. Pratade med klassläraren senast igår och jag brukar vara med i skolan minst 2 - 3 eftermiddagar i månaden. Tillsvidare tillbringar jag mina fria eftermiddagar i skolans värld. Det sitter kanske någon på det där mötet nu och tänker "de som verkligen borde vara här är inte här". Det finns sådan som tänker så på sådana där möten. Jag brukar undra om det är något som de föräldrarna verkligen missar. Är det verkligen samma föräldrar som aldrig kommer på föräldramöten? Vem orkar hålla reda på sånt? Jag minns inte vilka som kom eller inte kom på föräldramötet för ett år sedan.

Igår fick jag en bodybutter av Sambon som doftar väldigt gott. Han fick den tillsammans med ett par skor som han hade skickat efter. Bodybuttern är från Body Shop.

Jag har förälskat mig i två tavlor som Martha Mildred visar på sin blogg idag. Den med vindsurfmotiv och alla de med hjärtan på.

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Tror att du har riktigt bra närvaro % på föräldramöten, ha inte dåligt samvete. Kvällskram raring :-)

Shamrock sa...

Ta inte åt dig från mitt inlägg. Jag vet att du är en engagerad förälder till skillnad från de jag dissade igår. De har knappt stuckit näsan innanför skolans väggar på 4 år

Singelmamman sa...

Jag har inte alltid koll på alla föräldrar. Men jag vet när de föräldrar som sagt att de kan ta ett ansvar för något inte är där, typ vara klassföräldrar, för då får vi andra som är där plötsligt rycka in. Jag tycker det är bättre att i så fall inte ta på sig någon uppgift. Så finns det föräldrar som jag inte tycker skulle vara på mötena. Föräldrar som styr och ställer och ska bestämma allt möjligt konstigt.

Malla sa...

Jag skippade f-mötet förra veckan i förmån för en liten fest med jobbet. Jag bad om info av läraren sen, dessutom avskyr jag att presentera mig för de andra föräldranra så det var skönt att inte vara där. Missade inget.
KRAM

Mina dagar sa...

"Skolkar från föräldramötet" Åh...vad jag mår bra av att kika in här och läsa dina ord!!!!

Sist när den obligatoriska frågan kom om vilka som ville vara klassföräldrar kom, så önskade jag att jag hade skolkat!

Jag är en engagerad förälder, nästan för mycket! MEN när det gäller klassförälder så försöker jag sjunka ihop till ett litet urtuggat tuggummi där i stolen. När min son (i dag 25 år) gick i grundskolan (han går ju idag på universitetet) så vara jag med på ALLT HELA TIDEN, JA ALLLLLLLT!!!!!l
Jag har faktiskt gjort mitt, känner jag!

Nu ska ju inte alla drabbas av att jag har 16 år mellan mina älskade barn men ändå...faktiskt!

Jag är HELT ÖVERTYGAD om att du är en engagerad förälder!!!! Jag tvivlar INTE!!
Känn absolut INTE att du skolkar!!!!
Men det gör ju vi, som alltid är med på allt!!!????

Bodybotter från Body Shop är helt underbar!! Jag har haft två olika, Oliv och nån konstig blom sort.

Åhhhh...vad jag gillar Marthas tavlor!!! Tack för att du visar vägen till henne:)

Kramar Eva