onsdag 21 september 2011

Ibland undrar man ju


Visst undrar ni också över beteenden, företeelser och intag av märkliga maträtter? Jag har som exempel alltid undrat över Carola. Måste först erkänna att Carola har varit min idol. En hel vecka var hon min idol. En vecka innan hon sjöng Främling i Melodifestivalen 1983. Hon har en fantastisk röst. Jag har undrat över vem det är som går på hennes konserter. Nu vet jag det. Jag har träffat henne och hon stämmer inte alls in i min fördomsfulla bild av ett Carola-fan. Hon ska snart åka till Stockholm för att gå på Carola-konsert tillsammans med sin man. Honom har jag aldrig träffat men jag tappade ändå hakan av förvåning när hon sa att han skulle med. Han stämde inte heller in i min fördomsfulla föreställningsvärld.

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Åh det är så bekant! Jag kan ju inte skriva för jag städar ju bara!?

nillas liv på pinnen sa...

Visst är det spännande när ens fördomar kommer på skam! Vad skit som helst kan hända då.

Maria sa...

Jag lärde känna en ny väninna för ett år sen ungefär som gått i samma klass som Carola. Hon sabbade totalt min negativa bild av Carola genom att berätta om hennes uppväxt (Carolas alltså) och hur hon var som tonåring.

Så nu har jag inte riktigt lika svårt för henne längre. Har inte bestämt vad jag tycker om det än...

mockapocka sa...

Carola är och förblir ett mysterium för mig. Har aldrig riktigt förstått om hon är på riktigt liksom.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Hur fördomsfria vi än säger oss att vara så har vi ändå en massa föreställning om hur saker och ting ska vara.
Nilla: Det är loligt när det händer!
Maria: Hm...så konstigt. Jag hade en arbetskamrat för länge sedan som också hade gått i samma klass (eller om det var skola)som Carola. Hon förstärkte bara min negativa bild av Carola. Hon berättade om värsta festprissen Carola som dansade på borden. Hörde du samma sak? Min arbetskamrat hette Cecilia.
Mockapocka: Är Carola på riktigt?!