söndag 25 september 2011

Godingar

Min goding Mellan går omkring och sjunger på den här gamla godingen och när han lagade middag i måndags sjöng han Blue moon. Det är trevligt att ha en musikestet i familjen.

Min goding Sambon är helt slut efter fotbollsmatchen som han spelade idag. Det var matcher mellan olika företag. Sambons lag vann inte men Sambon lyckades i alla fall sätta en straff mitt i krysset så han var nöjd när han kom hem. Nu har vi precis kommit hem från köpcenrat. Sambon har haft med mig som smakråd. Han ville köpa en skön cykeljacka. Jag provade också jackor men jag var för fet för att tycka att de såg snygga ut på mig. Jag vill ha en snygg höst/vår-jacka. Det har jag letat efter i minst 10 år nu utan att hitta någon. Jag använder min regnjacka tills det blir så kallt att jag  kan ha min vinterjacka. Sambon köpte en snygg jacka och fina skor. Sambon fick lön i fredags. Jag får lön imorgon. Har ni fått lön nyligen? Oj, nu kom jag på att jag har glömt att fråga Sambon om han blev sparkad på benen under fotbollsmatchen idag. Han köpte benskydd igår så jag hoppas att de kom till användning.

Min goding Minsta slutade att ha tråkigt och bakade en mumsig äppelkaka. Det tog nästan en timma för honom att klyfta äpplen och blanda smet. Jag hjälpte bara till med att läsa receptet. Under tiden som kakan var i ugnen gick han ut i vår trädgård och lekte.

Min goding Största och jag har, som jag skrev förut, varit ute på promenad. Vi gick i en timma och 20 minuter. Största hade find your position eller vad det kan heta påslagen på sin mobil. Man ser hela tiden på kartan precis var man är. Man kan gå så att rutten man har gått ritar en gubbe också. Har ni provat det? Det gjorde inte jag och Största idag men vi ska pröva det en annan gång. Vi gick in på Lager 157 och det går att se på den uppritade banan att vi irrade omkring som yra höns därinne. Största handlade en t-shirt med en fågel i keps på.

6 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Mycket gjort på en helg, det får jag säga! Jag får lön den 12:e.

Shamrock sa...

Även när det gäller jackor är vi lika

Fru Venus sa...

Jag får lön den 15:e och den varar i 10 sek, hyran går ut direkt.... Jag gillar er helg, och hoppas verkligen sambon blev sparkad, annars har han kastat pengarna i sjön ;-) Kvällskram

Singelmamman sa...

Jag fick lön i fredags. Det mesta är kvar ännu, men på fredag är den slut, då ska alla räkningar betalas.

Malla sa...

jag har samma problem fast med vinterjacka.
jag fick lön i fredags, den är inte slut än, som tur är ;)

nillas liv på pinnen sa...

herregud vad mycket grejer det finns!
Men jag tror jag avstår får en sådan där grej som ritar hur jag virrar omkring i tillvaron.