lördag 17 september 2011

Big mistakeSom ni alla vet så tror jag inte på någon gud men nu har jag funderat igen...
När Gud skapade kvinnan så måste h*n väl ändå ha varit på ett uruselt humör? Det var inte PMS för jag  tror att Gud var en man. Varför skulle han annars ha kommit på något så idiotiskt som menscyklar, ägglossning och månatliga blödningar?! Om jag hade varit Gud så skulle kvinnan ha lagt rom istället. Inte i samma mängder som fiskarna, utan kanske....ett. Ett stort romägg i storlekt lite större än ett strutsägg. (Ni vet vi skulle ha en kloak så det skulle inte alls göra ont att värpa ut det). När det var dags skulle vi välja ut en lämplig plats för nedsläpp. Det kunde vara lite individuellt. Jag skulle leta upp en vacker skyddad plats vid havet. Någon annan skulle kanske föredra Sergelstorg. Sedan skulle männen kunna komma med sin lake och "måla" ägget. Det skulle de förstås också göra väldigt individuellt. Från streckgubbar till riktiga konstverk á la Picasso. Det bästa vore väl att männen stannade vid ägget och vaktade det tills det kläcktes? Annars skulle det kanske funka att de lämnade in äggen på stora äggkläckningsfabriker. Man kunde få ett sms när det var dags för barnet att kliva ur sitt skal.  De nykläckta barnen skulle vara som marsvinsungar är, dvs fullt utvecklade. Barnen skulle ha hår på huvudet, tänder i munnen och de skulle kunna prata, gå och äta snyggt med gaffel och kniv redan från början.
Gud borde kanske fundera på att göra om och göra rätt, eller?

9 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

HAHAHA! Du är ju inte klok. Men visst skulle mycket kännas bekvämare med ditt upplägg.
Bara en undring:
Vi skulle ha en kloak...?

Snigel sa...

Jag ser att du missat poängen med det hela: det är ju ganska roligt att göra barn...! Jag skulle inte gilla ditt upplägg, i alla fall - men vi är ju alla olika. ;o)

Maria sa...

Jag håller med både dig och Snigel!

Det ena behöver ju inte utesluta det andra eller??

4U2 sa...

Hur kom du på detta genialiska?
Fast, om jag tänker efter, då missar man ju lukten av nyfödd, närheten osv ...
Ha en fin dag!

Osloskånskan sa...

Oj vilket tänk! Men nä, jag vill göra det som vi gör det nu. Faktiskt.

mockapocka sa...

Håller med dig om att det kunde ha funkat bättre om "guden" hade tänkt till lite mer. Fast själva befruktningen såsom den funkar nu tycker jag kan vara kvar. Det där med kläckning ur kloaken lät...jag vet inte, blev inte så sugen på det bara. Å andra sidan kändes det väldigt kreativt att männen skulle gå förbi och sätta en personlig prägel genom att måla äggen. Och värpning (av mannen eller på fabrik) istället för graviditet var så himla smart! Inget illamående eller ryggont. Ingen foglossning eller uppsvällda fötter. Brilliant!

mockapocka sa...

Fast förlossningen då? Skulle man missa den då? I så fall vet jag inte...det är ju liksom det bästa ever. Nu blev det svårt...målade ägg eller förlossning? Måste fundera lite.

Malla sa...

Men alltså, jag har då hellre alla dessa kvinnosyndrom än att ha en hårig pung, tänk bara när man har diarée som man - man måste ju duscha hela pungen och allt hår sen. USCH

Fru Venus sa...

DU.ÄR.INTE.KLOK! :-))) Men smart ;-)