tisdag 6 september 2011

Ifrågasätt inte min trötthet

Nu är jag trött. Fattar ni hur trött man kan bli om man står i kassa/reception 07.30 - 17? Jag tror ni fattar det. Astrött kan man bli. Jag är astrött nu. Två korta fikapauser och 30 minuters lunch har jag. Med korta fikapauser menar jag att de är under 15 minuter. Massor av människor har passerat förbi mig idag. Jag klagar inte på det. Det är så det ska vara. Jag vill bara tala om att jag är trött. Har jag inte rätt att vara det? Ska det behöva ifrågasättas? VA?!

Sambon undrar varför han ska behöva ta ansvar för allt. För att du är äldst svarar jag. Nu ska han laga mat. Ska du sitta där och blogga frågar han mig då. Det orkar jag inte svara på.

Jag har en ny mobil. Sambon vill att jag lär mig den utan och innan. Han visar mig finesser. Jag hummar och tittar. Ikväll har jag gjort en gemensam familjekalender som hela familjen kan dela i sina mobiler. Fiffigt va? Det har jag gjort trots att jag är trött. Jag har bara skrivit in en händelse i familjekalendern ännu. Ska skriva in alla föräldramöten m.m. m.m sedan. Jag har en Xperia mini pro ifall ni undrar. Det bara blev så. Den är vit. Mellan har en HTC sensention för han säger att han aldrig skulle kunna ha en Iphone eftersom Steve Jobs är ond. Jag vet att han har lämnat Apple.

Nu ska jag duka. Det blir blodpudding med bacon, lingonsylt och juice.

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Telefonmodellen sa mig inte ett jota, men säkert bra :-) Varför ska männen hemma alltid ifrågasätta bloggandet? Jag brukar inte påpeka i tid och otid att Mannen sitter och drar i skräppan. Kvällskram raring.

Snäckskalsdalen. sa...

Här ifrågasätter ingen någonting som tur är....det kan vara självbevarelserelaterat men det lät gott med blodpudding! Och bacon. Och lingonsylt. Ska jag få när jag krympt magsäcken lite mer, fastar lite lätt just nu.
Agnetakram

Anonym sa...

Fattar precis att du blir trött! Du borde ta lite längre raster.
-Du är äldst", det är ju ett jättebra svar. Synd att jag inte kan använda det här hemma, här är det jag som är äldst!

Singelmamman sa...

Klart att du är trött, och bloggandet är ju en avkoppling. Det borde alla unna sig.

Maria sa...

Jag håller med du!

Bådei frågan om trötthet och ifrågasättande sambor.

Malla sa...

jag har en sån experia. har haft den snart ett år och skrev mitt andra sms på den idag. usch för en jobbig mobil. Jag har en iPhone också, avskyr att skicka sms med den med. Tacka vettja nokia 3210!

Mina dagar sa...

Hoppas du känner dig piggare idag!!
Men om det är samma rusk väder där som här så vete katten förstås!

Ha ha ha..."för att du är äldst" ha ha gäller att ha svar på tal:)

Kraaaam

Shamrock sa...

Ja man blir trött av att stå i kassa en hel dag. Och jag säger som Mellan, jag vill inte heller ha en iPhone - men jag kan inte motivera varför- jag bara vill inte