tisdag 10 augusti 2010

Jag sitter på min stol

Hade fått mejl från en arb.kamrat på jobbmejlen. Hon hade hittat min blogg igår. Hon undrade om hon fick fortsätta läsa. Självklart. Det var inte hon med änglarna. Tur. Jag berättar bara att jag har en blogg om någon frågar. Hon var den första som frågade. Enligt Analytics så har jag väldigt många besökare här i länet där jag bor. Det kan ju inte bara vara Sambon, Finnpajsaren, jag själv och min FB-vän som besöker mig hela tiden.
Innan jag bestämde mig för att bara berätta om bloggeriet för de som frågade så hann jag berätta för svägerskan och för Å, M och G. Jag vet inte om de läser. Ganska nyligen skrev jag på FB att jag har en blogg. Ska nog ta bort den informationen igen.

Idag ska jag äta raggmunk och fläsk till lunch. Igår åt jag Onaka. Det är svårt att hålla sig vaken efter lunch när man endast ätit Onaka. Om man äter för mycket till lunch så får man "paltkoma" och det är inte så bra om man har mycket att göra. Tur att jag har lite att göra idag.

Annars händer det inte så mycket.

14 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ängelbesök låter lurigt, tycker jag.
Att sitta på sin stol verkar helt i sin ordning, det gör jag nu också!
Kram

Finnpajsaren sa...

På Analytics kan du väl blocka er egen ip-adress? Jag har statcounter och där är alla våra ip-adresser blockade. Om man nu bryr sig. Kan inte säga att jag bryr mig så mycket om det egentligen. :-)

Jag är på kontoret nu. Vi borde ta en lunch nån gång så du får i dig lite näring kvinna! Onaka, huh??

Rut-Knut-Tjut sa...

Jag vet inte vad Onaka är, lät spännande. jag berättade för en på jobbet om min blogg, spred sig över avdelningen och nu kan jag aldrig blogga om något där :) Gäller att passa sig vad man skriver, man vet aldrig vem som läser...:)

nillas liv på pinnen sa...

Det kanske är alla på sjukhuset som läser?
Jag vågar inte skaffa sån där Analytics-grej.

Melinda sa...

Har heller inte berättat för så många att jag har en blogg.. Känner att jag vill kunna skriva om lite personliga saker och då vill jag inte att precis alla ska läsa!

Gafflan sa...

Jag är en fegis och talar absolut inte om att jag bloggar...borde kanske bli mer modig tror jag.
Kram.

Madlar sa...

Åh, raggmunk har jag glömt bort. Får lagas så fort jag får tag på gammal potatis.
Visst är det dubbla känslor att ha en blogg. Man vill att den ska läsas men kanske inte av vem som helst. Det går ju bara att styra om man har den låst men då försvinner liksom finessen med bloggen. Jag har valt att inte tänka på vem av anhöriga, vänner eller bekanta som ev läser. Jag skriver det jag vill, hur jag vill o det hemligaste behåller jag för mig själv.

Shamrock sa...

Raggmunkar är gott. Ursäkta en IQfråga, men vad är Analytics och hur får man reda på informationen från den?

Alexandra sa...

Spela lite hårdrock vettja. Och headbanga. :-)

Jag förstår om du funderar på det där med bloggen. Har också gjort det i mängder. Nu har jag bestämt mig för att jag vill att folk ska läsa den. Men jag förstår dig verkligen.

Ha en härlig kväll! :-)

Malla sa...

om det är ngn extra från ditt län så är det kanske jag som tipsat. jag har en kompis som bor där (någonstans) som jag ibland tipsar om att läsa din blogg :)

Knasterfaster sa...

Hej allesammans jag orkar inte ge er helt egna svar just nu men jag skall försöka svara på era frågor: Jag har en väldigt skön och fin kontorsstol på jobbet och det är jag glad för.

Jag har inte hittat funktionen om blockning av egen ip-adress på Analytics men jag har för mig att den inte ska räkna mina egna besök.

Onaka är faktiskt gott. Det är en fil. Onaka betyder mage på japanska. Jag tycker om Japan så därför har jag börjat äta Onaka.
Vissa människor skulle aldrig förstå min blogg. Jag hoppas att de inte hittar den.
Det är inte hela sjukhuset som läser. Om det inte är så att de står flera stycken och läser vid samma skärm.
Analytics finns på "mitt konto". Det är nästan bara att lägga till.
Raggmunkarna var jättegoda, precis som hemgjorda! Jag har håret på utväxt för att jag ska kunna headbanga riktigt bra.
Alla trevliga människor är välkomna till min blogg!

Malla sa...

sängen är 160 cm. Kommer räcka gott och väl! :)

Knasterfaster sa...

Malla: Tack för svaret om sängen. Idag har vi en som är 180 men jag kan tänka mig att ligga trängre med sambon. ;)

Fru Venus sa...

Vad 17 e anaka? eller nåt sånt...kan gå riktigt på tok om "fel" person läser, har jag lärt mig... KRAM