söndag 29 augusti 2010

Om en liten vecka så...

...har jag varit i Stockholm på bloggträff och kommit tillbaka hem igen. Oj, så jag ser fram emot den där träffen. Det känns verkligen spännande att få se och prata med några av er som jag kallar "mina bloggkompisar". Jag har bokat bussplats idag. Jag kommer få sällskap av min svägerska på bussen då jag åker hem. Jag har säkert massor att bubbla om då jag har träffat er så det är ju bra att jag hinner prata av mig med henne innan jag kommer hem till Sambon. Jag vill gärna hinna köpa en kofta och en höst/vårjacka när jag är i Stockholm så ni behöver inte hänga med mig hela tiden från 10.30 - 17. Jag hittar ganska bra på egen hand eftersom jag har jobbat på Drottninggatan. Är det någon som skall på träffen som vill att jag tar med mig något härifrån? Kanske vi ska ha en liten picnic med varsin specialitet från våra hemorter? Är det någon mer som vill vara med på träffen så är det bara att mejla mig. O, så roligt det ska bli!

Mellan har just kommit hem från flicka F. De har bakat kladdkaka men han tog inte med sig någon smakbit hem till sin mamma. ):  Minns ni flicka A? Det tog slut mellan Mellan och flicka A i somras för, som Mellan sa det, "hon hade ju inte fria sms på sin mobil". Jag tror att han menade att det var svårt att hålla kontakt då. Sånt där är svårt att förstå för en mamma.

Jag sitter här och dricker te och äter mandelskorpor från Toscana. Mellan har satt sig vid sin dator. Största står i duschen. Sambon sitter vid TV:n och väntar på sporten. Den börjar 21 idag. Minsta tittar på Pokémon-avsnitt på datorn. Djuren sover. Se där - en ögonblicksbild av vad som händer hos Knasterfaster just nu.

God natt!

12 kommentarer:

Singelmamman sa...

Bloggträffen verkar bli hur kul som helst. Tyvärr missar jag dig, kommer tillbaka till stan vid 119.30-tiden och då har du ju redan åkt hem. Men vi ses en annan gång.

Fru Venus sa...

*asg* Ja, det var ju en anledning för mellan att göra slut :-)) Jag kan ta med rabarbervin, + osten till dig då ;-)

Malla sa...

Jag tar med något :)

Finnpajsaren sa...

Jag tror inte jag ska åka... för våra stora kommer då och de kommer sällan nu när de är lite större... men jag får se! :-)

Men hahaha åt anledningen... ahmen så gulligt på nåt sätt.

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Tråkigt att vi missar varandra.
Fru Venus: Det var flicka A som gjorde slut med Mellan. Jag tror att det hade något att göra med att han tillbringade nästan en vecka med flicka S nere i Malmö men Mellan förstår inte varför flicka A skulle bli svartsjuk för det för flicka S är ju "bara en kompis".
Malla: Det låter spännande! Jag har ju en stinkande ost att ta med...men nej det vore människoplågeri att ta med den på bussen.
Finnpajsaren: Kan inte du ta med tjejerna till Sthlm då? Det vore verkligen kul om du kunde komma!

Alexandra sa...

Jaaaa! Snart ses vi. :-) Ska klurar lite på vad jag kan ta med mig.

Rut-Knut-Tjut sa...

Haha ja det var ju också en anledning att göra slut. :) Ha så mysigt på bloggträffen!

Nilla sa...

Maken och jag är också beroende av att ha kontakt. Det blir väldigt jobbigt när vi inte har det. Då kan jag få för mig att vi har så mycket problem att vi borde skilja oss. Sen när vi har fått kontakt igen inser jag att vi inte har så mycket problem.

Shamrock sa...

Jag kommer gärna, men jag kan inte komma på någon lokal specialitet härifrån till picnic.

Shamrock sa...

Jag förstår att man gör slut om man inte har fria SMS... hur ska man annars kunna hålla kontakten

Madlar sa...

Ahhhhaaa, jag vill oxå komma på bloggträff men är redan upptagen. Men nästa gång då ska jag få till det.

Knasterfaster sa...

Nilla: Ja se den kärleken!
Shamrock: Det ska bli så kul att träffas!
Madlar: Bestäm en tid och plats så kommer jag till dig!