måndag 16 augusti 2010

Det gick snabbt ikväll

Jobbade till 17 idag och nu är klockan redan 22.50. Vart tog tiden vägen? Jag har inte gjort någonting särskilt. Lagade spagetti och köttbullar till middag. Minsta har köpt en mobil. Vi har sagt upp fritidsplatsen. Det gjorde vi redan i juni. Det är tre månaders uppsägningstid så vi har betalat för hela sommaren fastän han inte har varit där en enda dag. Synd att vi inte kom på tidigare att vi skulle säga upp. Nu blir mobilen hans nya barnvakt. Ha ha. Han kommer inte att behöva vara ensam så långa stunder på eftermiddagarna för storebröderna är hemma ganska tidigt och jag kommer hem före honom en dag i veckan. Det är skönt att slippa stressa för att hämta på fritids. Tråkigt bara att kontakten med personalen på skolan blir sämre.
Nä nu måste jag nog sluta för Sambon suckar. Han har släckt sin lampa för en stund sedan. Jag funderar på att åka till Stockholm snart. Det måste bli en lördag eller söndag för jag har endast 3 semesterdagar kvar och de vill jag ha spara.

7 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

VÄLDIGT skönt var det när det var slut på lämnandet och hämtandet. Stressen minskade i och med det mucho.

Rut-Knut-Tjut sa...

Duktig han är som vill gå hem själv. Min dotter som är född -01 hon skulle inte ens komma på tanken att vara själv hemma. Men hon ska få öva att gå hem lite innan vi kommer och låsa upp och sånt.

Kvällarna går så otroligt fort nu när man börjat jobba. Hoppas du har en bra tisdag idag!

Fru Venus sa...

Kontakta Malla, hon har bloggträff på G ganska snart, vi vill ha dig med :-) Nu har jag kollat runt lite gällande min blogg. Det är ytterst få som det går "trögt" för, och enligt alla "experter" så beror det på din egen uppkoppling, som måste vara lite småtrög mellan varven... KRAM!!

Tantaluran sa...

Då börjar alltså en ny stor milstolpe i sonens liv. Att fatta egna beslut och ta ansvar. Lycka till!

Malla sa...

Jag har mailat dig!

Shamrock sa...

Det kommer att gå bra ska du se. Man är alltid orolig själv men ungarna brukar fixa det och man blir alltid lika förvånad

Knasterfaster sa...

Nilla: Han började gå hem själv redan i våras och det var så skönt att slippa stressa!
Rut-Knut-Tjut: Minsta är väldigt duktig på att vara ensam hemma. Hoppas du också fick en fin dag idag!
Fru Venus: Du har redan fått svar.
Tantaluran: Ja, nu är han inte så liten längre.
Malla: Jag har svarat dig.
Shamrock: Gissa om jag är orolig inför skolstarten men inte just för detta...