söndag 1 augusti 2010

Bokmärken

Det är så härligt att få nya följare på bloggen! Jag får precis samma känsla när jag får en ny följare som när jag var barn och hade bytt till mig ett riktigt fint bokmärke. Jag tyckte bäst om änglar, tomtar och blomsterkorgar. De med glitter var allra allra finast! Jag tycker om att titta på era små rutor där nere till höger. Tillsammans ser ni ut som en tavla. Det är tråkigt att jag inte får plats med mer än 20. Just nu syns inte Malla, Nilla och Gafflan. Men jag vet ju att ni finns där. Ibland dyker det upp en ny följare en dag när jag tycker att jag har skrivit ett uruselt inlägg. Det är konstigt tycker jag. Jag undrar vad det är de har fastnat för då.

Jag är lite nyfiken. Vad var det som fick er att börja följa just mig?

12 kommentarer:

Malla sa...

följare är underbart!
minns inte om jag kom in ho dig första ggn sen du kommenterat hos mig, jag läste några inlägg och insåg att jag fann det intressant :)
nu missar jag inte ett enda av dina inlägg!

Shamrock sa...

Att du skriver roligt om vardagliga saker. Då vi dessutom har barn i nästan samma ålder är igenkänningsfaktorn ett extra plus

Rut-Knut-Tjut sa...

Jag gillar hur du skriver, vad du skriver om och variationen. En härlig blogg som man blir glad av att titta in på.

Fru Venus sa...

Jag fastnade först för dina kommentarer hos andra (hittar alltid nya på det sättet) läste sen här och du fick mig att skratta högt ibland :-) och fundera ibland. Tur att du finns, kram!

regnnatt sa...

Jag tycker om hur du skriver. Om det som är så vanligt, vardagen. Får mig att "se" bilder, känna igen livet. Du har humor, definitivt! Och verkar väldigt snäll!!! Det gillar jag :D Kram

nillas liv på pinnen sa...

Jag älskar din subtila ironi. Om den egentligen inte finns där, om jag bara missuppfattat dig, så kommer jag gråta i en vecka.

regnnatt sa...

Och, nu glömde ja ju... Du har skrivit en, för mig klassisk, underbar bloggkommentar (som jag ibland skickar vidare) - "jag finns här, en kram bort". Det är så vackert så jag vet inte vad jag ska säga! Tack för att du skriver :)

Realisten sa...

Nu lade jag till mig som följare, men jag har ju läst även tidigare :). Jag tycker om "vardagsbloggar" och så tycker jag att du är rolig!

regnnatt sa...

Ps. Och jag vill gärna ha Monsun Malabar i den brunochblå koppen :D Tack!

Livsnjutaren sa...

Jag lägger mig väl som följare helt enkelt,kan ju inte låta bli nu när du skriver om det. På min blogg har det faktiskt kommit mina första 5 följare på sista månaden, kommentarerna har kommit igång och det är jättekul;)

Knasterfaster sa...

Malla: Du minns alldeles rätt! Jag kommenterade hos dig. (Du visade en före/efter bantning bild).
Shamrock: Det verkar som om det är lättare att hitta människor med samma humor via bloggen än IRL.
Rut-Knut-Tjut: :)
Fru Venus: Ibland funderar jag på om jag inte är bättre på att kommentera än att blogga(?).
Regnnatt: Jag är snäll. :)
Nilla: De enda gångerna jag ironiserar är när jag kommenterar på din blogg och skriver typ "du är så klok" men annars ironiserar jag i princip aldrig. ;)
Regnnatt: :) :)
Realisten: TACK för att du vill följa mig! Nu har jag ännu en glittrande följare i min samling!
Regnnatt: Det var trevligt att fika tillsammans med dig idag! ;) Idén om att bjuda på något kommer ifrån din blogg!!!
Livsnjutaren: VÄLKOMMEN! Ja, visst är det kul med följare och kommentarer!!!

nillas liv på pinnen sa...

Pust! =D