söndag 29 augusti 2010

Efterlyses

Någon som vet vart Koola Viola tagit vägen? Hon bara försvann.

För någon timma sedan kom vi hem ifrån svärmors stuga. Det regnade där idag. Här hemma är det sol.

Igår "jobbade" vi lite. Vi tog upp båten på land och så gick vi i skogen och letade kantareller. I går kväll hade vi kräftskiva. Jag bjöd på Roslagsbrännvin som jag hade köpt på Ålandsbåten. Det var riktigt gott. Jag tycker inte så mycket om kräftor men jag åt i alla fall tre stycken för syns skull. Jag hade tagit med mig en massa goda ostar.  Mums!. En ost som jag hade köpt luktade så förfärligt så den kunde vi inte ens ta in i stugan. Den la vi i 3-dubbla plastpåsar utomhus men lukten gick igenom och in i stugan ändå. Jag vet inte vad det är jag har köpt. Den heter camembert rustique eller något sådant. Den ligger i en liten fin träask. Den får nog åka i soppåsen för den luktar värre än surströmming och surströmming vet man ju är gott men jag vet ingenting om den här osten. Konstigt att inte hela ICA Maxi luktade som den osten. Kanske jag ska köra en utlottning på den? Är det någon som vet vad det är jag har köpt? Vill du ha den? Kan man bli anklagad för förargelseväckande beteende om man skickar en sådan ost på posten tro?

Nu vill sambon att jag kommer ut och hjälper honom med trädgården. Jag måste nog gå ut och låtsas göra något viktigt som att dra upp lite ogräs t.ex. Måste vakta det som inte är ogräs för sambon också. Han har svårt att se skillnad nämligen. Ses.

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

Äh, med en sån ost är det bara att hålla för näsan och äta ;-) Tyvärr så har KoolaViola helt lagt ner sin blogg, finns inte alls mer :-(

Malla sa...

Oj vilken stinkbomb till ost :)
Vet inte vart Koola Viola tog vägen men såg för ett tag sen att hon inte fanns på blogger längre?

maria sa...

den osten låter inte så attraktiv :)

må så gott !
kramen