måndag 9 augusti 2010

Det är så roligt, hurra!

Man blir så glad av regn tycker jag. Plötsligt så är alla man möter så pratsamma. Alla har en åsikt om regnet. Det flesta tycker att det är förskräckligt vad det regnar. Några suckar för att de glömt regnkläderna hemma. Det blir som om en gemenskap kring det här med regnandet. Något man har tillsammans. Står man vid en busshållplats i hällregn så pratar alla med varandra. Det är så uppfriskande och härligt!
Jag har jobbat idag. Nej, fel. Jag har varit på jobbet idag och suttit på min stol. Jag har fikat och ätit lunch. Min chef undrade om jag ville få besök av änglar. Det vill jag inte ha. Det tyckte hon var synd. Har ni haft besök av änglar? Jag förstod inte riktigt vad det var men det var lite kedjebrevsaktigt. Undrar om jag får högre lön om jag går med på att få besök av de där änglarna. 

9 kommentarer:

Malla sa...

jag har inte haft besök av ngn ängel vad jag vet. vill nog inte ha det heller.
jag gillar regn!

nillas liv på pinnen sa...

Jag vill också ha ett jobb där jag bara behöver sitta på en stol. Oj, vad mycket kul jag skulle ha. T ex skulle jag tänka väldigt mycket. Anonyma kommentarer skulle jag också skriva, tror jag.

Melinda sa...

Jag tror på att alla har en ängel, så kallad skyddsängel som vakar över en!

Alexandra sa...

Visst är det härligt med regn. Jag älskar att lägga mig och höra regnet mot fönstret. Det ger mig verkligen ro.

Madlar sa...

Nja, vill nog inte ha besök av varken ängel eller djävel.

Shamrock sa...

Besök av änglar? Det lät lite spännande kan du inte luska reda på lite mer fakta

Knasterfaster sa...

Malla: Du är en ängel!
Nilla: Jag hinner tänka väldigt mycket. Jag har en väldigt skön stol.
Melinda: Det är säkert så! Kram.
Alexandra: Vattendroppar mot fönsterblecken är verkligen rogivande!
Madlar: Nej, jag vill hellre ha besök av vanliga människor.
Shamrock: Jag googlade. Det här liknar det som hon sa: "Vill du ta emot några änglar av mig? Jag kommer att få dem om några dagar och ha dem hos mig i 5 dagar. Därefter går de vidare till 3 personer som jag gett dem namnen på när jag tog emot dem. Du ska ta emot och umgås med dessa änglar under 5 dagar. När man tar emot dessa änglar är det förknippat med en viss ceremoni. Bl.a måste man vara hemma den kvällen och fysiskt öppna dörren och välkomna dem. Kvällen de kommer ska man tända ett vitt ljus, lägga fram ett äpple och skriva ett brev med namnen på de som änglarna ska besöka sedan + 3 önskningar. Detta är seriöst och har absolut ingenting med kedjbrev att göra."

Fru Venus sa...

Snart har du jobb vännen ;-) KRAM

Mika sa...

Hahahahaha... "absolut ingenting med kedjbrev att göra" ... det är så man ser att det är kedjebrev... eller när dom skriver att det här brevet "för tur med sig... när jag skickade vidare det så vann jag 5 miljoner!!!"...jag har alltid undrat hur dom lyckades skriva ner det i brevet efter det att dom skickat det...