lördag 21 augusti 2010

Sovmorgon idag

Vaknade och gick upp kl. 10.20. Sista drömmen jag hade innan jag vaknade var som en långfilm. Den började med att sambon och jag blev osams i en möbelaffär och slutade med att en präst tog självmord genom att hoppa från en klippa. Det fanns en falsk präst i drömmen och en riktigt. Jag tror det var den riktiga som dog. De var en get med i drömmen också. Jag fattade aldrig vad den hade där att göra. Den bara gick runt. I möbelaffären sa sambon att han tyckte att vi skulle köpa en spets. Jag ville veta vad det var för något och då blev han sur för att jag inte fattade vad han menade.  Det var en  tillbringare han ville köpa. Kan någon tyda den drömmen åt mig?

Idag har vi bestämt oss för att röja i trädgården. Vi ska sätta fart snart. På måndag kommer det nämligen hända grejer här. Hemligt, hemligt. Ni får se bilder sedan när det är klart.

Vi/jag kan inte bestämma om vi ska titta på kungafamiljen eller inte. De kommer till vår stad idag tillsammans med en drös artister.  Sambon som är historieintresserad kan tänka sig att åka och lyssna på Herman Lindqvist. Minsta vaknade med huvudvärk och har feber, 38,5. Han tror själv att det beror på att han lekte krig med sina kompisar igår. Så kanske det kan vara.

Nej nu ska jag sätta fart.

6 kommentarer:

Gafflan sa...

Vilken dröm, tyvärr vet jag inte vad den betyder. Spännande saker på gång med trädgården och jag blev så nyfiken.
Ha det bäst!

Finnpajsaren sa...

Hade varit kul att åka in till stan men hej vad folk det kommer vara. Ha en bra dag i trägårn!

Melinda sa...

Konstigt med drömmar ändå!! Har ingen aning om vad det betyder!

Fru Venus sa...

Aha, nu vet vi varför man får feber och huvudvärk - man ska passa sig för kompisar ;-) Klart di ska se på Danne och Vickan, och Herman, han kan prata han! Ha en bra dag, kram!!

nillas liv på pinnen sa...

Nåt om att sambon behöver skärpa till sig, tror jag.

För övrigt tycker jag det är för blött ute idag.

Knasterfaster sa...

Gafflan: Nu hoppas vi att det blir ordning i trädgårdshörnen.
Finnpajsaren: Då kunde jag be alla hurra för dig för att du har namnsdag! Åh så roligt det skulla vara! Kungen hade kanske kramat om dig och gett dig en blomma!
Melinda: Drömmen var konstig men spännande - precis som en riktig långfilm.
Fru Venus: Du ska i alla fall inte kriga med kompisarna för det är då du blir sjuk. Jag tror att vi stannar hemma.
Nilla: Det var PRECIS det som jag själv trodde att drömmen betydde så jag har redan sagt åt Sambon att skärpa till sig! Nu har han åkt och köpt lördagsgodis. Jag tycker också att det är för blött ute idag och för varmt. Jag tar många pauser. Har mest burit stenplattor.