lördag 7 augusti 2010

Aj då

Idag har jag huvudvärksdag. Det brukar jag inte ha. Nu kan jag inte städa idag som jag hade tänkt. Så tråkigt. Huvudvärken började faktiskt redan i torsdags kväll men jag har inte tyckt att det har varit så mycket att orda om. Sambon hade migrän/spänningshuvudvärk igår. Han brukar ha det ganska ofta. Nu har jag tagit en huvudvärkstablett. Sambon vill åka till Stadium outlet och handla underkläder. Jag vill inte handla underkläder där. Jag vill ha något fint. Jag har handlat trosor på outlettet en gång. De är enormt stora. Sambon tycker att jag väl kan köpa dem i mindre storlek då. Det kan jag ju inte göra. Jag måste ju köpa dem i min storlek.

Min mamma var nog den som startade modet med boxertrosor för kvinnor. Hon köpte boxerkalsonger, sådana där med ben och bred resår, till sig själv. Hon tyckte att de var så sköna. Boxer för kvinnor fanns inte då. Det här var på 80-talet.

Nyss läste jag i morgontidningen att det är något som heter "Öppen trädgård" i morgon. Om man har en öppen trädgård så ska man ställa ut en vattenkanna vid vägkanten för då får alla som går/åker förbi komma in i trädgården och titta. Jag måste nog låsa in mina vattenkannor ordentligt ikväll så att de inte hamnar ute vid vägkanten av misstag imorgon.

Det smög sig in ett fel i min lista i förra inlägget. Vår hus är byggt 1969 och inte 1967.

Om min mamma hade levt så hade hon helt säkert haft en blogg. Den hade varit helt galen. För hon var smått skvattgalen. Hon skulle dessutom ha fyllt den med dåliga djur- och trädgårdsbilder och sådana där tråkiga tänkvärda citat. Ha, ha, ha. Hon skulle inte ha fått veta att jag har en blogg för då skulle hon ha lämnat jobbiga kommentarer hela tiden. Hon skulle ha kommenterat med lämpliga citat. Ni vet som "egen härd är guld värd", "morgonstund har guld i mund" och sådant där som jag bara kräks av. Jag blir mer och mer lik min mamma men jag hoppas att jag inte blir precis som hon var.

Jag undrar om jag passar i en balconette eller om jag ska köpa en snygg sportbh.

9 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Har funderat på det där med trädgårdarna,undrans om det finns någon här i närheten. Bäst att göra som du kolla vart vattenkannan är innan kvällen;)

Melinda sa...

Köp en balconette!! De är ursnygga!!

Madlar sa...

Aj, har själv insett att med åren blir man alltmer en kopia av sin mamma...på gott och ont.

Gafflan sa...

Tur jag inte har vattenkannan framme då...
Själv håller jag på att bli väldigt mycket som min mamma...

Snäckskalsdalen. sa...

Det var kul att läsa om dig i förra inlägget! Vi kan vara kompisar om du vill!
Du har ju ett härligt arbete, läkarsekreterare skulle jag kunna tänka mig att vara, det verkar häftigt, tycker jag.
Behöver du nya underkläder, då?
Kramar

Chrissan sa...

Röstar på balconette! :)

Fru Venus sa...

Man vet aldrig vad man får läsa hos dig - och det är det som är så underbart!! Klart en sköning som du ska ha balconette ;-)

nillas liv på pinnen sa...

Jag är inte så säker på om min mamma skulle ha haft en blogg. Hon var så ängslig av sig, rädd att synas för mycket och rädd att göra fel.
Jag är inte så lik henne på det sättet, men på många andra.
Jag ska också väldigt noggrannt se till att låsa in alla vattenkannor, om det där påhittet nu gäller även vårt område.

Shamrock sa...

Man blir mer och mer lik sina föräldrar. Tyvärr blir jag alltmer lik min pappa,både till sätt och utseende. Jag vill mycket hellre vara lik min mamma.

Gå in på en BH-affär så kommer du att få en jättesnygg BH som sitter som gjuten. SportBH är ju oxå bra att ha... det beror ju lite på vad du tänker göra