söndag 18 april 2010

Guldstund

Idag har jag haft kvalitetstid med största. En riktig guldstund. Största visade en film som han och kompisen gjort och lagt ut på youtube. Filmen var väldigt tonårskilleaktig kan man säga och handlingen var "sådär". Inte något som en mamma kanske tycker är så lysande. Jag tänker inte länka till den här. Han och kompisen gjorde filmen igår och tills i morse hade den redan haft 500 visningar. Jag tror att det är ganska mycket. Filmen är en tecknad musikvideo. Den var väldigt bra synkad med musiken. Största förklarade för mig hur han och kompisen hade gjort filmen och så fick jag lite wow-kunskaper också. (world of warcraft alltså). Det kändes fint att sitta och lyssna när han förklarade och visade. Han var stolt över filmen och jag njöt av att han delade med sig av känslan till mig.

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Dom där stunderna önskar jag att man skulle kunna klistra in i ett album och ta fram vid stampa-i-golvet-slänga-i-dörrar-dagar ;-)

Malla sa...

Härliga stunder :D Jag tycker om att vara själv med Fabbe men det händer dock inte så ofta...

Lysande ögonblick! sa...

Låter fantastiskt. Vad härligt att han vill dela med sig och låter dig vara en del. Det är inte alla föräldrar som får den möjligheten.

Guldstunder är värda så otroligt mycket. Härligt!

Finnpajsaren sa...

Det var en fin stund det. :-)
Och vad fint du har här inne! Me like!

Gafflan sa...

Dom stunderna är guld värda! Idag ska äldsta börja projet "Boken om mig själv" i skolan. Mycket tid kommer att vara med henne medan hon intervjuar mig och maken :)

Mina dagar sa...

Underbart att han faktiskt delar med sig av sin film och vill berätta för sin kära mor;) Inte alltid tonåringar är så villiga till det!
Det är bara att "suga i sig" när det "helt plötsligt händer";)

HOPPAS nu att din första "träna med Malla dag" blir kanon, och att du hittar nått bra pass!!!

Kram Eva

Singelmamman sa...

Men, jag tycker du ska länka så vi får se och han får fler träffar.