lördag 24 april 2010

Fika med blogg

Minsta och jag har varit på Kulturskolan. Han har provat instrument. Det var som jag trodde. Helst vill han välja trummor. Tyvärr hurra! är det två års väntetid innan man kan få börja spela trummor. Han provade elgitarr, synth  och saxofon också. Sedan ville han inte prova fler instrument för det luktade mögel i lokalerna och han fick ont i hela kroppen av lukten sa han!? Så då gick vi. Vi hann fika där innan vi gick. En saft med chokladboll och en kaffe med bulle kostade 20 spänn. Det var ju ganska mycket billigare än på Waynes coffee. Innan vi gick till Kulturskolan lämnade vi in 5 fina urvuxna killplagg hos Naturskyddsföreningen/Lager 157. När vi kom tillbaka för att välja ut 5 plagg att ta med hem så var det ganska så urplockat. Jag hittade bara plagg i storlek xs. Jag valde ett par jeansshorts och en lila topp.  Nä, ni får inte se det. Ni får se Minsta när han spelar sax istället. Han såg så cool ut tyckte jag.
Vi köpte en kokbok (tack för tipset!) med endast pannkaksrecept till 16-åriga kusinen + 2 trisslotter + ett usb-minne som ser ut som en Star Wars-gubbe.
Pannkakor

6 kommentarer:

Malla sa...

Bra presenter!
Jadu, får man ens en kaffe på waynes för en tjuga?

Gafflan sa...

Bra presenter :D
Kan inte minsta spela sax? Han ser verkligen cool ut :D
Kram

Fru Venus sa...

Bra val! Trummor hos oss? Over my ded body! Men killen passar med sax också ;-)

Lysande ögonblick! sa...

Har minsta valt saxofon? Riktigt coolt instrument. Har alltid velat spela saxofon men aldrig gjort det. Låter som härlig dag. :-)

Felitchia sa...

Vart hittade du star wars usb-minnet?

Knasterfaster sa...

Gänget: 16-åringen blev nöjd med presenterna. Han vann 75 spänn på trisslotterna. Har jag langat lotter till en minderårig nu???
Felitchia: Jag har mejlat dig. USB:et köpte jag på Teknikmagasinet. STOR KRAM!