måndag 12 april 2010

Hemma tidigt en måndag

Vissa dagar är tyngre än andra. Idag är det en sådan dag. Kom hem tidigt. Var hemma redan klockan 14. Det var innan jag kom hem som det var jobbigt en stund. Lite jobbigt nu med. Har varit på ett möte. Mötet var inplanerat sedan länge. Vad sa jag? Hur uppfattades det? Svarade jag jag rätt eller fel? Hur kommer det att bli? Hur kommer det att gå? Nu önskade jag att jag hade en hemlig blogg så att jag kunde berätta för er vad det är som känns tungt. Vet ni varför jag ändå skriver här? Jo,för jag vet att jag kommer att få ert stöd och det känns så skönt att veta. Jag kommer må bättre när det trillat in några kommentarer ifrån er.
När jag och minsta kom hem så ville jag att han skulle göra matteläxan när vi nu för en gångs skull hade så gott om tid. Vi satt oss ute i solen. Han vägrade göra matten. Vi blev osams och han gick in på sitt rum. När jag tittade in efter en stund så sov han! Jag låter honom sova. Det är inte alls likt honom att somna så där.
Jag har lagt i en maskin tvätt. Skulle behöva vara hemma en hel dag och bara tvätta. Nu kan man ju äntligen hänga ut tvätten på tork igen! Idag är det perfekt torkväder, sol och lite vind. Jag hade tänkt åkt iväg och tränat men nu när Minsta sover så kan jag ju inte bara åka iväg. Kanske jag kan gå ut och hoppa lite studsmatta!? (Ja, vi har en sådan där stor ful hemsk sak i vår trädgård!). Kunde inte låta bli att ta några blomfoton när jag såg den där trötta humlan...
Älska mig mest när jag förtjänar det minst för det är då jag behöver det bäst. 

12 kommentarer:

Malla sa...

Underbara bilder! :) Lillgrabben kanske börjar bli sjuk?
Det gick säkert bra på mötet - känner dock igen det där med hur man tänker...jag tycker givetvis du ska gå ut och studsa lite, det får dig säkert att glömma lite av det jobbiga!
Kram på dig :)

nillas liv på pinnen sa...

Känner igen ågrenkänslan efter vissa skitmöten jag varit på...
Hoppas att det löser sig, vad det nu är som inte känns bra.

Mina dagar sa...

Ååååh..det där med en hemlig blogg har jag tänkt så mycket på också! För man vet ju att det är så många som man känner i det "verkliga" livet som läser!

Jag kan riktigt känna att det var en stor klump i magen innan och under det där mötet!! Men nu är det gjort!! Och hoppas att allt får ett lyckligt slut!!!!!

JÄTTEMÅNGA lyckatill kramar eftersom du förtjänar det just nu!!!!
SKÖT OM DIG!
Eva

Lysande ögonblick! sa...

Åh det gick säkert bra. Tror inte att vi ska ha så höga krav på oss själv, för tänk om det faktiskt är så att det man säger eller det man gör är lite knasigt, vad tusan gör det? Känner verkligen igen känslan. En jättestor kram! Det kommer bli bra. :-)

Fru Venus sa...

Vi älskar dig även när du förtjänar det minst!! Tusen kramar raring!

Knasterfaster sa...

Malla: Åhh, jag glömde helt av att gå ut och studsa. Nu kl. 22.48 är det väl för sent?!
Nilla: Jag hoppas innerligt att det inte visar sig ha varit ett skitmöte. Många fina ord staplade på varandra var det.
Mina dagar: Jag hoppas också på ett lyckligt slut. Det får inte bli något annat än ett lyckligt slut. Tack för alla dina kramar. De behövs!
Alexandra: Då tror jag på dig och litar på att det kommer att gå bra. Kram tillbaks!
Fru Venus: Mötet gällde ett av de problem jag nämnde i brevet till dig. Tack för tusen kramar!

Y sa...

*Kramar om* Behöver inte veta vad som är tungt, blir glad (det låter fel i det här sammanhanget när du är ledsen, men du förstår nog) över att du litar så på dina bloggisar och att det ska få dig att må bättre. Och visst är det märkligt hur snälla ord från "främmande" vänner kan få en att somna tryggt och lite gladare, men så är det absolut. Jag vet. Och nu stöttar jag dig. Det blir bra ska du se, på ett eller annat vänster blir det bra. Och blir minsta sjuk får du vara hemma och hänga tvätt... Kram!

Heleena ♥♥♥ sa...

Lycka till med det som känns tungt just nu...själv startade jag faktiskt en låst blogg bara för ett kort tag sedan och det ångrar jag verkligen inte. Jag bjuder in läsare och läsare som är intresserade är välkomna att säga till så blir de inbjudna. Skillnaden med den låsta bloggen för min del är just att JAG kan välja vilka läsare som ska ha tillgång till min sida och som det ser ut nu så har jag ingen läsare som faktiskt känner mig i verkliga livet.

Ja, kommentarer behöver vi nog alla, både lärorikt och utvecklade att bolla sina tnka med och faktiskt få lite feedback på det man skriver.

Ang studsmattan, har också alltid sagt att jag inte ska ha någon sådan på tomten och faktiskt så har jag heller ingen :) men man vet inte när Mimmi växer upp så kanske det kommer stå en där iallafal hihihi

Ha nu en jätte bra dag

Kram Heleena

Gafflan sa...

Du verkar haft det lite jobbigt och då skickar jag en bamsekram till dig!

Finnpajsaren sa...

*kramar*
Vissa dagar är bara sådär. Jag hoppas du hittar något som gör dig gladare idag.
Hoppa studsmatta var väl en strålande idé? ;-)

Knasterfaster sa...

Regnnatt: Försöker att bara vara här och nu. Ingen idé att oroa sig. Tack för ditt stöd!
Heelena: Låter lockande att ha en sådan blogg. Jag kanske kommer till dig och "säger till". Jag sa länge NEJ till studsmatta jag också. Våra barn hoppade på grannarnas. Sedan flyttade "alla" grannar och då köpte vi en egen.
Gafflan: Tack för bamsekramen! Det kändes skönt!

Knasterfaster sa...

Finnpajsaren: Vissa dagar borde inte finnas. Det borde gå att radera bort dem. Jag har bestämt mig för att må bra så länge som "problemet" mår bra. Inte oroa mig. Vara här och nu och vara glad när jag kan vara glad. Jag är och har varit glad idag!