fredag 16 april 2010

Sovmorgon - haha

Idag tänkte jag ta sovmorgon. Flexpolisen på jobbet tycker inte om att jag kommer för tidigt nämligen och jag har arbetstid från 10.30 på fredagar. Kommer jag innan dess så får jag anmärkning. Jag vaknade redan kl 06 och var superpigg!? I vanliga fall vaknar jag när väckarklockan ringer kl. 06.30 och då är jag alltid megatrött. Jag låg kvar och försökte somna om. Det gick sådär. Sov mellan 07 - 07.30. Nu har jag ätit långfrukost och sedan ska jag cykla iväg till wellneset och träna. Jag var iväg och tränade en liten stund igår eftermiddag också. Nu känner jag mig lite duktig.Vilken form av motion utövar ni?

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Friskis och Svettis. Jympa. Yay!

Fru Venus sa...

Promenader när arslet håller, annars musjakt!

Koola Viola sa...

Visst är det underbart att vakna tidigt och verkligen vara piggelin, speciellt nu när solen skiner utanför fönstret tiidigt som sjuttsiken. Hoppas du får en kanon-helg :o)

Tack för kommentarerna hos mig, kram på dig goa du :o)

Malla sa...

Jag mest bara promenerar, ska börja jogga så fort förkylningen är över :) Var på gymmet innan jag vart gravid men nu är jag bara lat och ids inte gå dit.

Gafflan sa...

Jag går och går och går...så lite situps hemma. Det finns gym att gå på här i kommunen både för styrka, spinning, yoga, step-up, boxning mm men jag känner mig så himla dum på sådana ställen.

Lysande ögonblick! sa...

Duktig du är. Jag brukar gå långa promenader och bikramyoga. Yogan är det bästa jag vet. :-)

Och nu är det fredag...alldeles underbart. Önskar dig en riktigt härlig kväll.

Knasterfaster sa...

Nilla: Nästa alla utom jag verkar gå på Friskis.
Fru Venus: Haha, den träningsformen blir nog snart lika populär som stavgång.
Koola Viola: Nästa gång jag vaknar tidigt och är pigg ska jag absolut inte försöka somna om. Jag ska gå upp och njuta av solen!
Malla: Promenader och bäbbebärande är nog tillräcklig bra träning.
Gafflan: På "mitt" ställe behöver man inte känna sig dum. Där är det människor i alla möjliga klädslar former och åldrar. Jag är där på udda tider så oftast är det bara jag och ett par tre stycken till.
Alexandra: Måste man kunna sitta skräddare för att gå på yoga? Jag och Minsta har gått på yoga kundalini och det var så behagligt och rofyllt tyckte jag. Tyvärr ville inte Minsta fortsätta.
Kvällen har varit lugn och skön, tack!

Singelmamman sa...

Jag tränar på Itrim. Både kondition och styrketräning. Och så kommer jag vilken dag som helst att börja jogga. Sen kommer jag inte kunna gå. Men det är väl också en form av motion. Hoppas jag.