torsdag 29 april 2010

Hurra Hurra Hurra Hurra!!!

Grattis
Idag fyller allra bästa svägerskan 50 år!
Hon är i Rom tillsammans med min sin mamma och sina söner. 

Ofelia har fått 7 valpar, kväll och natt mellan 27 - 28/4. Grattis Ofelia!!! Vi kan inte ha hund men om vi skulle kunna ha en så skulle jag absolut utan tvekan ta en utav dessa valpar. 

På tal om hundar. På jobbet håller jag på och gör lathundar för allt jag gör. Det tar tid. Det är mycket jag gör som jag inte tänker på att jag gör. Lathundarna skall de andra sekreterarna använda när jag har semester. Datorjournalen fungerar bra men det blir en hel del nya rutiner. Jag gör skärmdumpar och ritar pilar härs och tvärs. De kommer nog bli alldeles vindögda när de skall följa mina instruktioner. 

Igår kväll var vi på musikcafé. Det var Störstas klass som hade sitt allra sista framträdande tillsammans med klassen. *snyft* Största och hans klasskamrat M hade skrivit en låt igår eftermiddag som de framförde. Största både spelade gitarr och sjöng. Kul! Största var så glad igår för han hade fått reda på av matteläraren att han hade fått snudd på MVG på nationella provet i matte. Verkligen en seger för honom eftersom matteläraren trodde att han var helt värdelös på matte i höstas. Hon hade fått honom helt om bakfoten. Det var verkligen en jobbig historia som rektorn fick ta tag i. 

Jag har inte hunnit gå in i någon affär så jag har inte kunnat köpa sådana där bars/nutrilett. 

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vad skönt att höra av dig :-), blev lite fundersam. Vad glad jag blev över störstas matte resultat, grattis! (skam den som ger sig) Kram på er!

Malla sa...

Grattis till både svägerska och hundmamma :) och till sonen för det bra betyget!

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag blir så glad när du skriver att du varit fundersam. Inte trodde jag att jag skulle bli saknad. Tack! :D :D
Malla: Tack!

Ulrika sa...

Det där med lathundar kan vara bra att göra. Då ser du vad du verkligen gör om dagarna. Ganska fiffigt faktiskt även om det är tungt att göra dom.