fredag 23 april 2010

Jo just det

Kom på att jag skulle rapportera om utmaningen. Eller? Jag har cyklat till och från jobbet idag. Det är cirka 10 km t.o.r. förresten i fall ni undrar. Idag blev det lite mer för jag cyklade omvägar både dit och hem. På ditvägen cyklade jag till Största och Mellans skola för att köpa konsertbiljetter till deras jubileumskonsert och på hemvägen cyklade jag en omväg för att handla mat. Ni skulle ha sett vad det haglade när jag var på ICA!!! Jisses!!! Det kom 2 - 3 cm hagel på bara några minuter.
Verkar som om de flesta här i huset har gått och lagt sig nu för det är alldeles tyst. Det låter inte så mycket när alla sitter vid sina datorer. Minsta sover nog. Min häck har fastnat i soffan men jag skall strax försöka få loss den och gå och lägga mig med datorn i sängen i stället.
Imorgon skall Minsta och jag till Kulturskolan på Öppet hus. Jag hoppas han väljer något annat instrument än trummor. Om jag hinner ska jag även försöka lämna in 5 plagg till en klädbytardag som Naturskyddsföreningen och Lager 157 har tillsammans. Men det är bara om jag hinner. Måste handla födelsedagspresent till barnens kusin som fyller 16 den 27:e. Vi skall fira honom på söndag. Någon som har ett bra förslag på en present som vi skulle kunna ge honom? Han har nästan alltid fått en t-shirt så föreslå helst något annat. Värde 250 - 300.

6 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Ett sällskapsspel? Presentkort på bio? Nån kokbok ? Nån snygg sedelhållare/etui?

Fredagskram till dig!

(Du får vinka igen som sagt. Men det är nog bra om du tutar eller nåt också, jag sitter en våning upp ;-) )

Malla sa...

Utmaningen verkar ju gå strålande! Jag var lat idag så min femte motion måste ske under morgondagen men vi ska ändå på loppis så det är nog inga problems...hoppas det är bra väder!

Present till en 16-åring?...mm...ska kika lite. Lite svår ålder va?! Speciellt med present till en kille.
Man köper väl inte cd-skivor längre. Bio-biljetter kanske är trist?
En bok!
Eller ett armband - finns ju coola, inte så dyra till grabbar.
Ah, jag kommer inte på ngt bättre...

Fru Venus sa...

Jag tycker föregående förslag är bra, ICA har en rosa-vit rutig hälsokokbok som är mycket roligare än vad den låter. Vi har gett bort den i gåva och det har varit uppskattat!

nillas liv på pinnen sa...

Presenter till killar är jag värdelös på. Mina systersöner frågar jag kort och gott vad de önskar sig och så går jag och köper det. Jättetråkigt men de får iallafall vad de vill ha. Sista åren har det varit mycket hårdrocksattiraljer.

Gafflan sa...

Hårvax, deospray mm. Grabbar i den åldern verkar ju också konsumera en hel del sådana produkter.

Knasterfaster sa...

Hej på er alla: Jag som ni har sett så blev det en kokbok. Jag gillar att köpa presenter men idag var jag lite stressad när Minsta var med. Han tycker INTE om att gå i affärer. Boken köpte jag medan han åt lunch (alldeles ensam) på Burger King. Usb:et köpte vi på Teknik Magsinet för där gillar Minsta att gå in.