fredag 30 april 2010

Fredagkväll

Skrev ju tidigare om musikcaféet som vi var på häromkvällen. Det är Största som spelar gitarr på filmklippet där nere. Minns ni hur det var att gå i 9:an? Nu har Största inte många veckor kvar. Vi måste köpa kostym till honom snart. Kostym hade inte killarna i 9:an på min tid. Idag hade de fått lyssna på en 80-årig man som överlevt koncentrationsläger. Mannen hade pratat i 2 1/2 timme utan avbrott och alla eleverna satt helt tysta och lyssnade.Största var gripen och lite besviken över att han inte köpt en av mannens signerade böcker.

Minsta och sambon är iväg och tittar på brasa och fyrverkerier. Jag ville inte följa med. Sådana här umgängeshögtider känns det ensamt tycker jag. Sambon blev lite putt för jag inte ville följa med och titta på vårbrasa. Han kommer nog sura en stund när han kommer hem. Då ska jag muntra upp honom.

Vi har haft en familjekväll här. Vi åt hämtpizza/kebab ikväll som storkillarna fixade. Idag gick det bättre än förra gången. Storkillarna är också hemma. Skönt att slippa oroa sig för vad de har för sig. Vi tittade på Talang 2010 tillsammans. Nja, alla utom Minsta. Han tittade på Pokémonavsnitt på youtube. Det
är ett nytt intresse han har.

6 kommentarer:

Ting sa...

Vad skönt att slippa oroa sig ongarna!
Jag har liksom hellre hela gänget om 20 här än att de är ute och ränner och riskerar massa skit!

Knasterfaster sa...

Ting: Jo, det är skönt att veta var man har dem. Jag älskar när hela gänget med ungdomar är här! Vi fixade ett rum i garaget förra sommaren just för att ungdomarna skall ha någonstans att vara.

Y sa...

Vet precis vad du du menar med umgänges-högtiderna... Jag blir nog lite på tvären... Folk är så fast i sina mönster att man kan bi tokig. Firar med dom man alltid firat med. Tills man (som jag) bestämmer sig för att sålla...
Vi hade mysig kväll hemma, minstingen (som är som Största), mannen och jag. Ibland är det skönt att bo "på landet", kunna gömma sig ;).

Ja, tänk - snart så är terminen slut och dom blir stora...

Ha en riktigt skön helg. Kram.

Mina dagar sa...

I morgon ska jag gå in och lyssna på gittarmannen;)
Vilken lycka att du har barn som är musikaliska!! Jag är övertygad om att sång och musik är bra för själen!!
Åååå..kostym till 9:ans avslutning. Dom är sååå fina den dagen och dom känner det själva!!
Umgängeshögtider har jag svårt för! Även fast det finns möjlighet så slingrar jag mig?!
I kväll blev det brasa där dottern gick med fackla och tände brasan. Jag fick SUPER ont i huvudet tyvärr så jag fick gå hem:(
Hoppas du lyckas muntra upp mannen!! Och han dig förstås;)
Kram Eva

Malla sa...

Låter ändå som en behaglig valborgs :) Skönt att slippa oroa sig! Här öser regnet ner idag :(

Knasterfaster sa...

Regnnatt: Jag hade det mysigt hemma jag med. Tonåringarna var sällskapliga för en gångs skull och satt inte bara vid sina datorer. (:
Mina dagar: De är verkligen en lycka att ha musikaliska barn Det kanske inte märks så väl hur duktig Största är i den där filmsnutten men det syns i alla fall att han trivs ;) Tråkigt att du fick ont i huvudet. Hoppas det gick över snabbt.
Malla: Jag är INTE avundsjuk på din Valborg. Du hade både ösregn och vattenskada. Stackars dig );