måndag 5 april 2010

Vårasnö är getagö

Det har precis slutat snöa igen. Nu ska jag försöka skriva ett blogginlägg men det är nästan stört omöjligt för TV:n visar någon hemsk dubbad hysterisk serie på Nickelodeon som som blockerar ut min hjärna fullständigt. Jag ber 9-åringen stänga av men han tittar faktiskt säger han samtidigt som han spelar DS och tjatar på mig om att leta efter de 100 kronorna han fick av farmor i påskpresent. Ööööhhhh. Jag var tvungen att uppdatera mitt antivirus idag också. (Har fått meddelande om det flera gånger men ignorerat) och det tog evigheter så nu börjar sambon trampa runt som en osalig katt också bara för att jag bara sitter här och "inte gör någonting vettigt". Största och Minsta vill byta rum.  Inte med varandra. Äldsta vill ha Minstas rum och Minsta vill flytta in i datorrummet. Minsta började bära grejer redan igår kväll. Det krävs en del planering för att genomföra den flytten känner jag. Jag är bra på att planera men att genomföra är jag mindre bra på. Om Äldstas rum blir ledigt så vill nog Mellan flytta in där och då blir Mellans rum ledigt... Undrar om vi kan ha Mellans rum som datorrum? Vore det inte bättre om Minsta tog vårt sovrum så att sambon och jag slapp ha det minsta rummet i huset? Minsta vill nog inte ha vår fina fondtapet i sitt rum...När kan Mellan flytta ut i garaget igen? Är det tillräckligt varmt att flytta ut där nu? Vad skall vi göra med alla svarta plastsäckar som har hamnat i garaget under vintern? 9-åringen behöver en ny cykel. När ska vi köpa den? Har cykelhandlarna öppet idag?
Marsvinens hö är slut. Måste åka och handla hö.

7 kommentarer:

Gafflan sa...

Oj! Har man inget att göra så får man att göra! Byta rum är bökigt, stökigt men roligt :)

Lysande ögonblick! sa...

haha. ojojoj det finns en del att göra. Jag har ett förslag...låt barnen klura med sina rum, medan du kanske lägger dig i ditt rum och läser en bok? Medan mannen köper hö, cykel och ordnar med sopsäckar. Det vore rätt mysigt eller hur? :-)

nillas liv på pinnen sa...

Huga, annandagen i familjen Knasterfaster är inte att leka med hör jag.

Malla sa...

Byta rum - roligt men stökigt för stunden :) brukar dock bli bra efteråt. Jag vill också bta lite rum här hemma men vi har som inga alternativ så jag får nog gott nöja mig med det vi har :)

Mina dagar sa...

Morsning!
Kul att läsa att ni har haft en bra påsk!

Hysteriska barn serier på tv är bland det värsta som finns. Ett evigt skrikande :(

Men oj, vad ni ska hinna med mycket idag! Hoppas det kommer att gå bra! Brukar ju bli lite rensning också:) Nytta med nöje!

Jag börjar jobba kl.16 så jag tänker ta det väldigt lugnt nu några timmar.

Kram Eva

Fru Venus sa...

Håll fast vid datorn, annars blir det en jobbig dag hör jag! ;-)

Finnpajsaren sa...

Haha, vi gjorde ju en rumsrokad för nån månad sen. Det tar lite tid, men det är bra för man kan rensa järnet! :-)