måndag 11 april 2011

Huvudvärkstablett Brus

Tog precis en huvudvärkstablett. Har så ont i huvudet att ögonen tåras. Brännande. Hade bara brustabletter hemma. Jag gillar inte bruset från brustabletter. Jag brukar be Sambon blanda och komma med glaset när det brusat färdigt. Ikväll la jag själv tabletten i glasen men sedan gick jag till ett annat rum och väntade för att slippa höra bruset.

Jobbade 8 - 17.05 idag. Det blir lite hipp som happ med tiderna tycker jag. Vi har inte bestämt vilka arbetstider vi ska ha ännu och vi har ingen flexklocka. Lunchen ska vara 45 minuter. Eftersom jag arbetar heltid så borde min arbetstid vara 8 - 16.45 gissar jag. Idag bestämdes det att jag ska vara web-ansvarig. Vi bestämde även vilka rum vi ska sitta i. Vi sekreterare har tre nästan identiska rum som ligger på rad efter varandra. Jag valde rummet som ligger längst bort ifrån receptionen. Nu kommer jag inte skriva så mycket mer om mitt nya jobb på bloggen. Det kommer inte att bli någon följetong i stil med Chefen, Maggen och Strecket. Jag vet inte om jag ska berätta på jobbet att jag bloggar. Det kanske blir svårt att hålla det hemligt tills jag går i pension, eller vad tror ni?

Idag cyklade jag en annan väg till och från jobbet. Det finns så många olika vägar att välja på. Den här vägen som jag tog idag går förbi hästhagar men hästarna var inte ute idag. Jag cyklar även förbi en butik där man kan handla ekologiska kravmärkta rättvisemärkta närproducerade livsmedel, såsom ost, ägg, blommor, frukt, kroppsvårdprodukter, silvermide och trädgårdskonst. Där kommer jag absolut att stanna och handla då och då. Jag ska ta med mig kameran någon dag så att ni får se hur fin det är på den där butiken och så ska jag passa på att ta kort på en vägskylt som det  står "Ingenting" på. Det finns faktiskt ett ställe här som heter så.

11 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Ska du gå i pension?!
Ja ja, det blir bra när vi gör det, då kan vi cykla omkring lite här och där på dagarna.
Och då kommer vi inte ha huvudvärk heller, det är jag helt säker på.

Renée sa...

Jag skulle vilja bo i INGENTING... Eller egentligen i INGENSTANS, ännu bättre!
Vore kul om du visar bilder, jag gillar ekologiska produkter!

Fru Venus sa...

Åh, ta mycket foton från det där stället, låter fint! Är du på väg hitåt i sommar igen? Hoppas huvudvärken lättar, nattikram raring :-)

Maj Korner sa...

Jag tycker inte du ska berätta att du bloggar, då har du chansen att berätta om jobbet om andan faller på.

Susjos sa...

Hittade hit via en annan blogg...hoppas din huvudvärk är bättre nu!
Jag tittar vidare här inne,mysigt! Tjing!

Singelmamman sa...

Och jag undrar om det var det stället jag gick förbi i vintras när jag var ute och gick i din stad. Hästarna var ute då. Jag kommer och handlar när de öppnar sen, och sover i ert fina gästrum. Alltså, jag bjuder in mig nu lite diskret...
Hoppas att huvudvärken gav med sig fort.

Mina dagar sa...

Ha ha ha...det är första gången jag hör att någon inte gillar gillar bruset från tabletter! Men någon gång ska ju va den första;) Var var sambon då han behövdes som mest?;) Ja det har ju inte jag med att göra föstås. Hoppas att värken gick över iaf!!!!!

Jag har inte läst bloggar på ett tag och därför måste jag skrolla ner lite och läsa om vad du skrivit om ditt nya jobb!
HOPPAS att du trivs!!!!
Jo, en ny följetong OM arbetskamraterna och sysslorna kan det väl bli lite så där ibland;)

Blogg träff SKA vi ha igen...hoppas jag!!! Vi får höras via mail!!
Sköt om dig och ditt huvud;);)

Shamrock sa...

Det låter som en härlig butik. Är det själva brusljudet du har svårt för?

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, jag tycker om bruset av en Treo i vatten, och förr tyckte jag det smakade bra, men jag har reviderat mig, nu kan jag inte förmå mig att dricka det.
Hoppas huvudvärken släppt vid det här laget.
Du måste ta kort på den ekoiga affären!
Agneta kram

Lysande ögonblick! sa...

Men åh. Jag avskyr också bruset. Det bara går inte. :)

Hoppas det släpper snart!!

Knasterfaster sa...

Nilla: Jag hoppas att jag kommer att få gå i pension så småningom. Då ska jag cykla hem till dig med fikakorgen på pakethållaren. Sedan cyklar vi tillsammans till den där kullen som du har nära dig. Vi fikar innan vi lägger oss ned och tittar på molnen.
Renée: En solig dag ska jag ta med kameran så att du får se!
Fru Venus: Jag vet inte ens om jag får någon semester i sommar. Jag kanske dyker upp hos dig någon helg. Det vore kul!
Maj: Om de frågar mig rakt ut om jag bloggar så kommer jag ha svårt att säga nej. Men även om jag säger ja så behöver jag ju inte berätta vad bloggen heter.
Susjos: Tjing på dig själv du! Trevligt att du hittade hit. Du är välkommen att titta runt hur mycket som helst och då får komma tillbaka hur ofta du vill!
Singelmamman: Jag tror det var några andra hästar du gick förbi men helt säker är jag inte. Du är så välkommen!
Eva: Jag tror jag ogillar bruset för att jag kopplar ihop det med att vara sjuk. Sambon tittade på fotboll (Zlatan) på TV tror jag. Det var femte arbetsdagen på nya arbetsplatsen idag och det känns som om jag trivs! Vi mejlar varandra!
Shamrock: Ja, det är själva brusljudet som jag tycker är jobbigt att höra.
Agneta: Min sambon tycker både om bruset om smaken på brustabletterna. Jag tycker inte om smaken heller. Huvudvärken släppte innan jag somnade igår kväll. Nu är jag väldigt trött i huvudet.
Alexandra: Då är vi två som har svårt för det där ljudet.