tisdag 26 april 2011

Nämen oj

Det känns som om jag kom hem nyss. Det gjorde jag inte. Inte nyss. Jag kom hem för två timmar sedan. Åkte direkt från jobbet upp på stan när jag slutade jobba kl. 17 och sedan gick jag till kören som började kl. 19. Jag tog det lugnt på stan. Satt faktiskt på ett fik alldeles för mig själv i 20 minuter och åt en god varm macka gjord på surdegsbröd med mozarella, pesto och tomater och till det drack jag ett glas färskpressad apelsinjuice. Jag var på NewYorker. Där köpte jag varsin t-shirt till Mellan och Största. Jag köpte chokladpraliner till Sambon. Det gjorde jag inte på NewYorker utan på ett annat ställe. Jag köpte en groda till mitt rum på jobbet. Den köpte jag på Entré. Nu kommer jag ha fyra grodor på mitt rum på jobbet. Den här grodan som jag köpte idag står det "välkommen" på. Den ska jag ha på mitt skrivbord. De andra grodorna står i fönstret. Nu vet ni det.

Nu kan ni börja rösta i påskristävlingen.

6 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Grodor är söta.
Körsångare likaså.

Fru Venus sa...

"Svärmor" har miljoners med trädgårdsgrodor ute på stugan, vill du ha dom? Morgonkram :-)

Shamrock sa...

Vad kul, nu känner jag 2 grodsamlare

Shamrock sa...

Har nu röstat så jag står än så länge för 50% av rösterna

Ulrika sa...

Jag känner också en grodsamlare. Fast hon har nog fem minst, i sitt fönster.

Jag har ingen groda i något fönster. Jag har två blommor i varje fönster, och bägge står i varsitt hörn liksom. Så att katter ryms emellan. Det är inte så fint.
Det är dock ännu mindre fint när dom ligger på golvet sönderslagna bara för att två katter inte rymdes att sitta sida vid sida och blicka ut över fågeljävlarna som retas ute på gräsmattan.

Knasterfaster sa...

Nilla: Sjungande grodor är dundersöta!
Shamrock: Min grodsamling är komplett nu. Tack för din röst!
Ulrika: När katterna sitter där och fyller ut så ser det säkert väldigt fint ut i dina fönster. Jag vill inte ha fler än fyra grodor. Jag tycker att det är lite otäckt med människor som samlar på sig otroliga mängder av något.