söndag 10 april 2011

Jag är seg men piggare

Har inte gjort många knop idag. Känns som om jag behöver en lång startsträcka. Jag har ätit frukost och burit ut Zelda (kaninen) till utomhusburen. Sambon har åkt iväg till däckbytarfirman igen och hoppas på kortare köer idag.

Snart är det påsk. Tycker ni att jag ska ha en påskristävling? Jag kan ha en om ni vill. 

När jag har segat klart ska jag rensa på diskbänken och sedan ska jag plocka lite här och lite där. Mest här faktiskt (i sovrummet). I morse klagade Sambon på att min "garderob" tar för stor plats. Min garderob består av golvytan nedanför sängen. Jag har en byrå också. Den är nästan tom. Tom och tom förresten... Tom är den kanske inte men det finns nästan ingenting i den som jag kan klä på mig. Förut hade jag inredningstidningar i en låda i byrån men det har jag inte nu längre. Inredningstidningar har jag i min "garderob". På golvet alltså. Nu ser ni kanske framför er hur tidningarna ligger spridda över hela sovrumsgolvet. Då ser ni fel. De ligger i en prydlig liten hög. Så det så. Inredningstidningar trivs inte att ligga slängda hur som helst. 

...nu förlorade jag mig bort i  fantasin på hur jag skulle kunna inreda utrymmet under vår trapp till min alldeles egna walk in closet. Men så snyggt det skulle kunna bli! Men varifrån kom det där rosenmönstrade tyget som jag tänkte sätta upp? Jag gillar ju inte den romantiska stilen. 

7 kommentarer:

Shamrock sa...

Jag har ett "råttbo" vid sängen som består av det jag läser just nu, steppskon, tv-dosan (som jag av nån' anledning la där) och lite annat smått och gott. Jag skulle oxå behöva rensa

Anki sa...

Underbart!! Har du också en sån garderob? Var gick det fel liksom?

Ha en fin plockardag!

Fru Venus sa...

Påskristävling, JAA!! :-) Eftersom jag kommer i endast fem plagg så ligger de på skrivbordsstolen - konstant - tillsammans med Zorra. Hon tycker det är mjukt och skönt :-) Ha en fin söndag raring, kram!

Singelmamman sa...

Ja en tävling absolut. Och den blommiga tapeten blir ursnygg i din garderob under trappan.

Blåklinten sa...

Då ser din garderob ut som min!

Lysande ögonblick! sa...

hihi, det är ju det som är så härligt med fantasin, det kan dyka upp lite vad som helst. :)

Hoppas du vaknar upp imorgon och är pigg som en lärka! :)

Knasterfaster sa...

Shamrock: Jag har inget nattduksbord men om jag hade det så skulle det stå ett glas där, en näspray, några böcker och kanske en sten.
Anki: Ja jag vet inte var det gick fel men det fungerar så här med. ;)
Fru Venus: Nu kan du skicka in ditt bidrag. Det finns inte plats för någon stol i vårt sovrum.
Singelmamman: Tävla på! Jag har redan en fin tapet i garderoben under trappan. Den skulle nog fru Venus gilla. Det är rallybilar på den.
Peatreek: Bra då hittar jag i din garderob om jag vill låna något. ;)
Alexandra: Tänk att det dök upp rosenknoppar hi hi hi. Jag ska försöka att vakna pigg som en lärka imorgon. Kvidevitt!