onsdag 6 april 2011

Varit ute och cyklat

Ikväll har jag cyklat på den nya bron så nu vet jag hur det känns. Det var väldigt grusigt. Hoppas grussoparbilen kommer snart och sopar upp allt gruset.

Imorgon ska jag cykla till jobbet.

I måndags fanns det inga möbler på arbetsplatsen så de fick sitta på golvet och ha möte. Igår kom möblerna. Idag kom datorer och telefoner. I morgon kommer jag. Allt i rätt ordning!

Så småningom kommer vi att få frukost på jobbet (för ett litet löneavdrag per månad). Det har jag aldrig fått förut. Chefen har mejlat att jag måste ha med mig eget frukost och fika ifall om jag vill ha det den här veckan. Jag ska ta med mig en macka och en bit kladdkaka (Mellan bakade ikväll igen!).

5 kommentarer:

Mika sa...

Vad ska du göra på ditt nya jobb? Det låter jättespännande! Inga möbler och ingen telefon att ringa till!!! Jag skulle nog också behöva byta miljö ett tag. Tror det skulle göra mig gott!

Kram

mockapocka sa...

Jag tycker det ser väldigt lovande ut med mellans bakning!
FÖr övrigt låter det som en trevlig arbetsplats där man serverar frukost. Inte bara för själva frukosten utan för att man tänker på de anställdas trivsel. Ni får ju dessutom både möbler och datorer! Jag tror du kommer få det bra på ditt nya arbete.

Ulrika sa...

Frukost på jobbet låter ju supersmart. Kanske hotellstandard?
Lite vardagslyx bara sådär låter ju som om du kammat hem en högvinst vad gäller jobbet.

Och att ni kan cykla redan.
Nu har jag ju inte cyklat sen jag fick mina lungembolin för snart 12 år sen, men det låter så vårigt när folk börjar cykla.

Knasterfaster sa...

Mika: Jag ska välkomna, ta betalt och skriva.
Mockapocka: Jag hoppas att jag äntligen ska få bra frukostvanor.
Ulrika: En frukost är bättre än ingen alls. Här cyklar vi för fulla muggar och krokusarna blommar!

Suzan sa...

ååhhh.. ska plocka fram cykeln snart!