onsdag 27 april 2011

Jag minns inte

Det är något som jag har glömt som jag inte kommer ihåg. Mina hjärnceller rör sig i slowmotion. Har varit med Minsta till kulturskolan. Vi tog bussen dit. Under halvtimmen som Minsta hade saxofonlektion passade jag på att springa runt och leta efter en passande present till min svägerska som fyller år på fredag. Jag visste vad det var jag ville köpa till henne men jag hittade inte precis det jag letade efter. Jag stod och valde mellan två rosa eller två gråa sådana här men jag kunde inte bestämma mig så det blev varken det ena eller det andra. De rosa kändes för rosa och de gråa kändes för tråkiga. Jag hann inte köpa någon present idag.

Imorgon ska jag utbildas mellan 08 - 12 och 13 - 17 (två olika utbildningar). Efter det förväntar jag mig att jag klarar av att handla något väldigt fint till svägerskan. Hon har bjudit hem oss på middag på fredag kl. 17.30 och då cyklar jag direkt hem till henne efter jobbet. Anledningen till den tidiga tiden är att det kommer en gäst som endast är 10 månader gammal.
På Åhlens tittade jag på den här urtjusigt förpackade brandfilten. Jag tror inte svägerskan har någon brandfilt.
Alla i min familj utom jag åt pizza till middag idag. Nu kom jag precis ihåg att jag inte har ätit något mer än ett päron och en knäckemacka. Det åt jag innan jag och Minsta gick till bussen. Det var det jag hade glömt. 

6 kommentarer:

Gafflan sa...

Här kommer det snart några födelsedagar i familjen och jag tycker det är skitsvårt att köpa vettiga presenter till vuxna människor men en brandfilt är ju bra att ha :D

mockapocka sa...

Väldigt fin brandfilt. Ungefär hundra gånger finare än våran. Den är bara signalröd en hel massa text och rutor på. Vet inte ens om det står brandfilt på den.

Singelmamman sa...

Men nu måste du ju äta något. Det är därför du är lite glömsk tror jag. Fantastiskt fin brandfilt. Även om jag inte riktigt vet vad den ska användas till. Ska den släcka eld på en människa eller ett bord eller så?

Anonym sa...

Väldigt bra presenttips, det där med brandfilt. Och så borde jag skaffa en till mig själv också!

Shamrock sa...

En riktigt piffig brandfilt måste jag säga. Förstår inte hur du kan GLÖMMA att äta -det skulle aldrig kunna hänga mig.

Malla sa...

jag har spanat på den där brandfilten - den är superfin!