lördag 2 april 2011

Allt är inte slut

Vinet som vi fick av baskerna är inte slut. Flaskan är inte ens öppnad. Vi åt lammkotletter med rotsaksgratäng igår kväll. Jag tror att vinet hade passat utmärkt till det. Sambon kunde inget dricka eftersom han skulle agera chaufför åt tonåringarna. Vinet fick vänta. Det står där och väntar. Som ni ser.

Nu har Inhar och Beñat åkt till Stockholm. De heter så. Baskerna som var här hos oss. Kanske de redan har hunnit med att fika hos Singelmamman. Vad vet jag. Deras vistelse hos oss är över.

Idag är en slapp slappdag här hos oss. Jag vaknade och gick upp redan kl. 06.16 i morse av någon anledning som jag inte ens själv förstår. Sedan dess har jag bara slappat. Sambon fick åka och handla mjölk när han vaknade och steg upp kl. 07.12. Vi trodde att vi behövde mjölk till Inhar och Beñats frukost. Det behövde vi inte. De ville inte ha någon frukost idag. De fick kexchoklad och lakritsremmar utav oss innan de åkte. De tycker inte alls om lakrits. De hade aldrig sett eller smakat lakrits förut. Lakritsen skulle de ge till sina föräldrar sa de.

Nu börjar jag känna mig rastlös. Jag tror jag ska ta och vattna våra blommor. Då kommer de allt bli överraskade! (blommorna alltså).

Glömde en sak:
Den här inredningsbutiken har jag bara cirka en kilometers promenadväg till. Tänkte att några av kanske ville veta det. Om jag orkar kanske jag går dit och tittar idag.

10 kommentarer:

4U2 sa...

Lakrits ... förstår att de inte tyckte om , gör inte jag heller! ;)

Blåklinten sa...

Visst är det skönt när man har slapp dagar, jag skulle kunna ha hur många som helst! Jag tröttnar liksom inte på dom.

nillas liv på pinnen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
nillas liv på pinnen sa...

Våra blommor blir också väldigt överraskade när jag vattnar. Det händer nästan aldrig, bara när R är borta på längre tripper.

Det var jag som tog bort kommentaren här ovanför. Två stavfel som fick det att se ut som om jag var hög, eller nåt. Det i kombination med ordet 'tripper'på slutet blev för mycket för min image.

Shamrock sa...

Hoppas att deras föräldrar gillar lakritsen. Jag har inte sparat vinet idag utan druckit två glas (middagen var tämligen misslyckad så det behövdes 2 glas)

Malla sa...

en sak som är konstigt med lakrits är turkisk peppar, det är ju liksom saltlakrits eller hur? men i turkiet har de ingen lakrits. inte vad jag sett iaf. Inte för att jag varit där mer än 7 dagar av mitt liv.

Knasterfaster sa...

4U2: Gör du inte?! Då ska jag komma ihåg att inte bjuda dig på det. ;)
Peatreak: Det var en slappdag med vissa förhinder kan man säga men jag slappade trots det. :)
Nilla: Jag kunde ha fått för mig att ni odlar mariujana (stavas det så?). Då hade jag sagt upp bekantskapen med dig direkt.
Shamrock: Jag hoppas att de skriver och tackar för lakritsen. Självklart tycker de att lakrits är gott. Vi tyckte att deras vi var gott. :)
Malla: Ja, det är märkligt. Det är konstigt att det heter polkagrisar fast de inte ser ut som grisar och varför heter det cocktail egentligen?

Knasterfaster sa...

Vi tyckte att deras vin var gott skulle det stå däruppe någonstans och inte "vi tyckte att deras vi var gott".

Fru Gårman sa...

Lakrits är ju gott ju! Och vin med.
Vilken mysig inredningsbutik! Synd att den är så långt bort...

Snäckskalsdalen. sa...

Vinet står och mognar, det kommer att bli en smaksensation!
Kram