söndag 19 juni 2011

Lite märkligt var det

på den där festen vi var på igår kväll. Det var en man där som såg så bekant ut och han tyckte det detsamma om min sambo. Jag tyckte att han såg så bekant ut och han tyckte att han kände igen min sambo. Vi kom inte fram till var vi skulle ha kunnat träffats någonstans tidigare i våra liv. Han bodde inte här i vår stad utan i stockholmsområdet någonstans och han var drygt 10 år yngre än sambon och mig. Han hade ett sådant där runt svart hål i ena örsnibben förresten. Det märkliga är att jag tyckte att jag kände igen honom från en blogg men det vågade jag inte säga. Jag minns inte vilken blogg jag kanske skulle kunnat ha sett honom på. Det är jobbigt sådant där. Kan inte släppa tanken på att jag borde veta var jag har sett honom förut.

Min somriga festklädsel gick nästan helt i vitt. Eftersom jag inte hann veeta benen innan vi skulle cykla iväg till festen så hade jag vita leggings på dem, benvit kortkort stickad kjol, axelbandslös(var fick jag axelbandslös ifrån?!) vit knäkort klänning med axelband, en vit tröja under klänningen. På fötterna hade jag mina bruna converse. Nu tror ni att jag såg oskuldaktig ut i allt det där vita men det gjorde jag inte. Jag såg ut som en gräddbakelse med choklad i botten. En gräddbakelse som stått framme för länge och börjat bli ofräsch. Sådan var tårtan som vi fick på festen också. De borde ha bjudit oss på jordgubbar och glass istället. Det hade smakat bättre.

7 kommentarer:

4U2 sa...

Gillar att du såg ut som gräddbakelse med choklad i botten ;)

LillaTuss sa...

Lite oschysst att bjuda på tårta med sur grädde :(

Du var säkert jättefin i din vita outfit

Ingela sa...

Ofräsh tårta... bläääk

Fru Gårman sa...

Haru kommit på var du sett mannen? Jag kan tyvärr inte hjälpa dig för jag känner ingen med sån där puck i örat. Fast det bor i för sig en sån här som jag brukar hälsa på. Men han har jag aldrig sett i nån blogg.

Knasterfaster sa...

4U2: Jag tror det låter bättre än det såg ut. :(
Fröken Hulda: Grädde var nog inte sur men tårtan hade liksom sjunkit ihop och var väldigt tjoffsig.
Ingela: Jag tycker faktiskt inte om fräscha tårtor heller.
Fru Gårman: Nej jag kommer inte på var jag har sett honom. Kanske på
Finnpajsarens blogg. Hans förnamn börjar på A. Han har precis sålt sin villa.

Fru Venus sa...

Det räcker med att man ser ditt leende och dina ögon så är du snygg i precis allt! :-) Nattikram

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Tack, du vet precis vad så skriva för att göra mig glad. Idag har jag varit lite sänkt. Nu känns det bättre. :)