söndag 11 april 2010

Det här har hänt idag

Vilket härligt väder vi har haft idag! Vi var ute i trädgården och sopade gräsmattan. Gräsmattan var nämligen full av grus efter vintern. Pelargonerna som jag vinterförvarat i garaget fick äntligen komma ut och bli ansade. Jag vet inte om det är något liv i dem men jag tror på under när det gäller växtlighet så jag hoppas att det snart kommer att spira i krukorna. Förre husägaren lämnade en stor dunk flytande Supstral så det fick de en dos av också. Minsta kom aldrig iväg till ToysRUs igår så han hade blivit lovad att få komma dit idag. Innan vi åkte skulle vi bara leta efter en gipsskiva på 30x20 cm ungefär som svägerskan behövde. När jag kom ut till tonårsrummet i garaget fick jag en liten chock, eller nja det var ju att ta i, men jag blev väldigt uppgiven och besviken. När jag städade Minstas rum inför engelska tjejernas besök tidigare i år så fyllde jag en sopsäck med leksaker som inte längre lektes med och säcken ställde jag ut i tonårsrummet tills vidare. Häromveckan så saknade Minsta en av sina "älskade" leksaker och hade helt sonika gått ut i tonårsrummet och hällt ur hela sopsäckens innehåll på golvet. Det var det jag upptäckte idag. Jag blev inte så glad. Minsta fick återställa ordningen i sopsäcken innan vi åkte till ToysRUs. Han var inte så glad under tiden som han sysslade med detta. Efteråt var vi glada båda två! Sambon led brist på en eldsladd så vi åkte till stora byggvaruhuset för att införskaffa en sådan. Eftersom vi inte ätit lunch så köpte vi oss varsin french hot dog. Brödet runt min korv var inte riktigt gräddat. Degen fastnade som en äcklig sörja i gapet på mig. Bäst som jag sitter där och febrilt letar med ögonen efter en tandpetare så fastnar mina ögon på en karl som jag känner igen. Efter några sekunders aktivitet i min hjärna så  identifierar jag mannen som en av mina bloggvänners man! Jo men där kommer ju hon också! Vad gör jag nu? Kändes som att se ett kändispar eftersom jag endast sett dem på bild förut. Jag kunde ju inte springa efter och hojta hej såsom jag såg ut. Jag kunde ju ha skrämt vettet ur dem.  Jag sa till sambon och Minsta att där går en av mina bloggvänner. Minsta frågade: Är det Mallan?! Det var det inte. Minsta tyckte jag skulle springa efter. Han tyckte jag bar mig dumt åt som inte gjorde det...
På eftermiddagen idag var vi hos svägerskan. Till fikat fick vi semlor! Sambon hjälpte henne med TV:ljud och datorkrångel . Hon fick bättre ljud i TV:n men datorkrånglet lyckades han inte lösa idag. Det fattades nog en sladd tror jag.

7 kommentarer:

Malla sa...

Haha "är det Mallan" :)
Du skulle ha sagt hej, jag har träffat många genom bloggen, en del kommer jag förmodligen inte att umgås med men 3 av dom är jag nu vän med och vill gärna fortsätta träffa :)

Knasterfaster sa...

Malla: Jag blev faktiskt förvånad när han sa sådär! Visste inte att han hade sådan koll på mina bloggvänner! Du vet han sitter bredvid mig ibland och kollar och frågar. Jag kunde faktiskt inte säga hej. Jag såg äcklig ut. Istället för att få en vän hade jag nog skrämt iväg en för evigt...

Fru Venus sa...

Jag vill också träffa "obekanta och nya" bloggvänner sådär apropå!!

nillas liv på pinnen sa...

Det var inte jag iallafall för jag har inte varit på bygghandel idag.

Lysande ögonblick! sa...

Åh du borde ha sagt hej, till vem det nu var. Håller med Fru Venus, jag vill också träffa på bloggvänner sådär apropå. Sov gott kära Knasterfaster. Kram!! :-)

Finnpajsaren sa...

Det var jag och jag hade blivit jätteglad för ett hej med korvbröd mellan tänderna! :-)
Det här har hänt en gång förut, att en bloggläsare sett mig, men inte sagt hej. Känner mig inte säker nånstans längre. Hahahaha... ;-)

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag lovar säga till när jag har vägarna förbi dig!
Nilla: Jag vet ju inte hur du ser ut så jag tror inte att jag skulle känna igen dig ;)
Alexandra: Jag ska aldrig mer äta sådant där korvbröd för jag vill kunna säga hej!
Finnpajsaren: Jag är tyvärr för feg för våga bjuda på ett korvbrödssmajl. );