måndag 25 april 2011

Fru Venus HAR en pinne i sin!


Det uppstod en diskussion under helgen. Jag hävdade med bestämdhet att det skulle gå. De andra tvivlade. Mest tvivlade svärmor. Hon hade t.o.m varit och frågat fackmän påstod hon och det var de som hade sagt att det inte skulle gå. Jag brukar inte alltid minnas särskilt bra men just den här detaljen satt som gjuten i mitt minne. Fru Venus har en pinne i sin sa jag och det går alldeles utmärkt. Jag såg på deras miner att de inte trodde mig. Men svärmor tog i alla fall, på min inrådan, ett mobilfoto på sin och sa att hon skulle fråga fackmän om råd igen.

Nu har jag kontrollerat fakta och sett att det går. Beviset finns på fru Venus blogg. Hon har en pinne i sin! Titta på Fru Venus blogg så får ni se att jag för en gång skulle hade rätt! Ser ni den där järnpinnen som håller upp spisen? Den är inte alls i vägen för insatsen. Det var det jag sa när de andra inte trodde mig.

Hoppas svärmor skaffar en sådan där vedspisinsats nu när vi har så mycket huggen ved att elda med. Utan en sådan insats eldar vi bara för kråkorna. Det kanske kråkorna tycker om men vi sitter och huttrar häckarna av oss inne i stugan. Just den här helgen så eldade vi varken för kråkor eller hade någon annan värme så svägerskan och jag huttrade och svepte in oss i filtar då vi åt frukost.
Tycker inte ni att Fru Venus borde kunna komma och göra om mitt svärmorskök också? Fru Venus nya kök

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

HA HA HA HA!! Förlåt raring, men du är inte klok, men på ett underbart sätt! Och ja, jag kommer och gör om svärmors kök, för fy sj..... KRAM!

Jenny sa...

Pinnar kan vara bra till olika saker.
Vi har hela infarten full med pinnar; Det är lasersvärd. Man vet aldrig när man kan behöva ett.
Så behöver du ett lasersvärd när det kommer till köksrenovering, så hojta till bara.

Veronica sa...

Man kan ju undra var Fru Venus hämtar all energi till pinnar, insatser och inredning? Jag blir trött bara av att läsa eländet. *L*

Knasterfaster sa...

Fru Venus: När kommer du?
Krakelsprakel: Lasersvärd kan man aldrig ha för många av. Jag lovar att jag hojtar till när jag behöver ett.
Veronica: Jag är också grymt imponerad över fru Venus energi.