lördag 24 juli 2010

Trött och frusen

Idag gör vi precis samma sak som vi gjorde för ett år sedan. Titta här och här och här. Jag gör inte så mycket. Jag är mest i vägen tycker sambon. Jag har varit med och hållit i saker och så har jag fått en gipsskiva i huvudet för att jag höll fel. Sambon gör förstås inte exakt samma saker i tonårsrummet i garaget som för ett år sedan. Nu har han isolerat väggen ut mot garaget och satt upp bättre väggar.

 Vi har varit till Media markt och tittat på TV-apparater också. TV:n får kosta högst 4990 och vara som mest 37 tum stor. Pris och storlek  har jag bestämt. Det är det enda jag kan något om när det gäller TV-apparater nämligen. Platt-TV:n ska sitta i tonårsrummet. Vi köpte ingen idag.

Jag har försökt städat i garagerummet. Jag tycker att man kan städa och lyfta undan saker innan börjar snickra, såga och dona med verktyg och sånt. Det tycker inte sambon. Det blir aldrig av då säger han. Snickrandet  alltså. Så kanske det är men städningen måste ju göras ändå. Görs det inte innan så måste det ju göras efter. Vet ni ungefär hur stökigt det är i ett tonårsrum som inte har städats sedan förra sommaren? Går jag och pantar alla tomma läskflaskor som jag hittade så blir jag lite smårik.

Jag är så fruktansvärt trött idag. Ögonen går i kors. Jag fryser och går och stänger ytterdörren och dörren till uterummet hela tiden för att jag tycker att det drar så kallt när det står öppet. Det är inget väder alls här idag. Varken sol eller regn eller varmt eller kallt. Bara så där mittemellantråkigt.

Det var roligt att titta på kylskåp på Media markt! Det var det roligaste idag! Jag vill ha ett nytt fint kylskåp och ett nytt fint kök nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Här snickaras det nästan alltid eller renoveras. I snart 15 år har vi hållt på. Ibland stora projekt som nytt värmesystem ibland bara uppfräschning av rum och nu är det stort projekt igen med utbyggnaden och ny fasad på huset. *suck* Men det blir fint när det blir klart :D
Kramar och gå och lägg dig tidigt i kväll.

Malla sa...

jadu, det snickras och snickras :)
hade jag haft råd hade jag bjudit med dig på en semester medan gubbarna snickrar - eller så skickar vi dom så vi får snickra i fred! :D

Finnpajsaren sa...

Men nytt kök säger du? Ååååh det vill jag också ha.

Ja, jäkla pruttväder här idag. Alla är nästa sura i vår familj, hej o hå vad skoj.

Shamrock sa...

Men om du pantar alla burkarna kanske du kan köpa något kul till dig själv... en chokladbit till exempel

Knasterfaster sa...

Gafflan: Det ena projektet avlöser det andra. Så är det här också. Men nu vill jag göra något åt köket!!! Vi har bott här i 10 år. Köket renoverades kanske någon gång i mitten av 80-talet. Det blir fint när det är blir klart. Blir det klart? Nu har jag lagt mig. Kl 23.25 är sjukt tidigt enligt min sambon.
Malla:.Jag är säker på att du och jag skulle kunna jobba bra i team. Jag älskar att hålla på och skruva.
Finnpajsaren: Hur ska vi göra för att få ett nytt kök då??? Pruttvädret stinker! Här var det också surt emellanåt. Mest var det nog jag som surade. );
Shamrock: På måndag ska jag köpa mig en chokladbit. Kanske jag köper mig en ny handväska också! På måndag är det lön!