fredag 11 februari 2011

Nu borde jag...

resa mig ur sängen och gå ut i köket och laga mat. Var så frusen när jag kom hem idag att jag var tvungen att lägga mig under täcket och där har jag blivit kvar. Provade olivoljor på restaurang igår och efter det var det trerättersmiddag. Jag blev verkligen stoppmätt men trots det borde jag nog ha ätit lunch idag. Nu är jag tvärslut, trött och hungrig. Det är ingen bra kombination när man måste laga mat en fredagskväll. Det var trevligt igår kväll förresten. Det roligaste var svärmor som tackade för sig genom att säga till "kursledaren"/kocken att hon aldrig i sitt liv tyckt om olivolja och nog aldrig skulle börja göra det heller. Smör ska det vara. Hon frågade även om hur de får in pimienton i oliverna. Det är en maskin som sköter det. Den puttar ut kärnan och trycker in pimienton.

Jag glömde handla något för att fira att kompostunnan tömdes i morse. Jag sprang över halva stan för att handla konstiga gummiband till Minsta. De, gummibanden som jag köpte, är formade som instrument. Det är tydligen den nya flugan i skolan att ha sådana där gummiband. Barnen har dem runt handleden och så byter de gummin med varandra.

Hur ska jag kunna laga mat, jag sover ju.

6 kommentarer:

Shamrock sa...

Har sett gummiband som är formade som djur. Vad bra nu vet jag hur pimienton kommer dit. Gillar svärmors kommentar och funderar på varför hon gick på kursen när hon tycker så

Osloskånskan sa...

"byter gummin med varandra" HAHAHA!!!!
(förlåt; snuskigt tänkt, jag vet)

Singelmamman sa...

Såg band som var formade som hjärtan. Ett sånt, nä två, skulle jag kunna tänka till mig själv. Undrar också varför din svärmor gick dit. Jag tycker det låter gott och trevligt.

nillas liv på pinnen sa...

Jag beställde pizza till mina. Så kan man också göra.

Knasterfaster sa...

Shamrock: Svärmor ville göra något tillsammans med mig och sin dotter. Det var hon som betalade för oss alla tre. :)
Osloskånskan: Oj då, vilken livlig fantasi du har. Nu är de bara 10 år men om 5 - 10 år så kanske det är sådan gummin som är populära. ;)
Singelmamman: Om Minsta byter tills sig hjärtan ska jag köpa dem av honom och skicka dem till dgi. :)
Nilla: Du är så smart!

Malla sa...

men alltså, jag fattar inte det där med gummibanden, kan du lägga ut en bild? vill ju inte missa senaste flugan!