onsdag 16 februari 2011

Om att inte gå sin egen väg

Ni måste väl också ha mött de där människorna (oftast kvinnor) som aldrig har någon egen åsikt och som aldrig fattar några egna beslut? De lever sina liv genom att hela tiden göra som andra gör och de tycker som andra tycker. De handlar kläder som de har sett någon annan bära och de lagar mat som de hört någon annan laga.
Nej, usch vilket tråkigt inlägg det här blir. Jag ville bara skriva att jag tycker att sådana människor kan vara lite påfrestande ibland. Hej då!

8 kommentarer:

Renée sa...

Åh vad jag förstår vad du menar... Jag har då aldrig kunnat hålla käften i hela mitt liv och möter jag en sådan som ingen åsikt har alls blir jag totalt förvirrad! Det är ju inte friskt!

Anonym sa...

Man måste våga välja sin egen väg!!!

Caja: sa...

Idag gick jag verkligen min väg...och jisses vad skönt det var! Det var MITT beslut och jag är stolt över att ha tagit det!

Må väl/caja

gladmymlan sa...

kikar in o säger Hej:)

jag har inte tänkt så noga på det där, förrens en dag när en vän till mej sa att hon behövde råd, och nån i sin tur hade sagt, gå te Anna (mej:) hon kanske har fel eller har hon rätt, hur eller hur har hon alltid en åsikt, även om det är om en mutter eller maträtt...

måste nog hålla med där. jag vet inte hur folk bär sig åt att inte ha tankar om precis allt..

kramen på sej!

Pillargontanten sa...

Åh, de finns i manlig form också....
Och då är de f-n ännu värre!
Jo, jag vet...

nillas liv på pinnen sa...

Hej då! =D

Malla sa...

Ja, det finns såna. Verkligen. Undra om jag är sån.

Ann sa...

Håhå jaja, jodå en sån har jag i min närhet. Jobbigt ibland och otroligt skrattretande ibland om man börjar testa henne. Säger ja och amen till allt även om jag säger emot mig själv för att reta henne. Dum men snäll :)