tisdag 4 maj 2010

B H D-mössa

I början när jag såg de där b a d - h a i r-day mössorna så tyckte jag faktiskt att de var ganska kul. Sen såg jag en medelålders (lite äldre än mig) kvinna som typ aldrig hade haft en good hair dag som hade en sådan där mössa och då det blev det nästan tragiskt. Allt klär en skönhet heter det ju men allt klär inte alla. Nu har jag sett att småflickor på skolgården, gissningsvis  5, 6 och 7-år gamla, har sådana där mössor. (Ja, fastän det är varmt ute och det inte behövs mössa). Det tycker jag nog är ännu mer tragiskt. Är det deras föräldrar (mammor!?) som trycker ned en sådan där mössa över huvudet på dem när de tycker att de inte duger som de är???

6 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Jag tycker de passar allra bäst på nån ungdom (har köpt en i fölsispresent till en av stortjejerna). På små barn? Näe. På mig? Näe, bara hemma. :-)

(Nä jag var inte på Bauhaus i helgen ;-) )

Ulrika sa...

Jag skulle se helt ocool ut. Jag ser nämligen aldrig cool ut. Undrar just om det har nåt med åldern att göra?
Nej, förmodligen inte. Sånt passar säkert på 40+are. Eller nåt.

Nej, jag tvättar håret och så får det räcka, men ibland har det varit bra när det är -30 grader och man får sätta på sig en mössa ;)

Nej, inte alltid rent och stylat hår här inte..

Knasterfaster sa...

Finnpajsaren: Det är på ungdomarna en sådan där mössa skall sitta först och främst, sedan finns det vissa människor som du t.ex som också skulle kunna en sådan utan att skämmas.
Ulrika: Jag skulle också se ocool ut i en sån mössa

Alexandra sa...

Jag skulle se väldigt ocool ut i en sådan mössa. Svårt att tänka mig små barn i dem också, förstår de överhuvudtaget vad det står? haha. ha en skön kväll!

Tantaluran sa...

Tror jag ska uppfinna en "bad body day säck", vad säger du om det?!

Knasterfaster sa...

Alexandra: Nej, jag kan inte tänka mig att de förstår vad det står. Haha!
Tantaluran: Jo, men det tror jag absolut skulle sälja bra! Men det borde var förbjudet att stoppa barn i dem förstås! (;