fredag 21 maj 2010

Vi grillar inte

Jag har inte törstat ihjäl. Vi hade vatten i morse då vi vaknade. Ja, faktiskt redan någon gång under natten för jag var upp och kissade och då kunde jag både spola och tvätta händerna!

Imorgon ska jag träffa Knaster-brors-dotter och fika. Hon är och hälsar på en kompis i ett samhälle här i närheten.

Tycker ni om att grilla?

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Jo, jag gillar grillad mat men är inte speciellt bra på att grilla och maken är bortom all räddning när det kommer till själva grillprocessen (grill+kol+tända+passa+grilla mat)så då får jag göra det om det ska bli annat än korv på grillen.
Kram

nillas liv på pinnen sa...

Grillat är gott. Vatten likaså. Hur blixten kan slå ner i vattnet förstår jag inte. men det har jag ju redan skrivit, känner jag på mig...?

Jag tror din blogg äter mina kommentarer. Eller så är det jag som inte skickar dem, fast jag tror att jag gör det. Jag är lite trött så det kan vara så.

Knasterfaster sa...

Gafflan:*harkel* När det gäller grillning är jag nom mer lik din man. (;
Nilla: Jasså du tycker så. Vatten tycker jag också är gott och så är det ju så himla enkelt att ordna ett glas vatten också. Det gillar jag!
Tråkigt om min blogg äter dina kommentarer. Jag hoppas att det inte är så. Jag är väldigt trött.

Malla sa...

jag gillar att äta grillat men helst står jag imte vid grillen själv.
tur du inte dog av törst!

Knasterfaster sa...

Malla: Jag står helst inte heller vid grillen för då blir man ju liksom tvungen att stå där hela tiden och har ingen koll på vad som händer med tillbehören, dukningen etc. Jag vill helst inte starta grillen när jag är vrålhungrig.