tisdag 11 maj 2010

På lördag


Tack för din bokning!
Detta är din bokningsbekräftelse.
Viktigt att tänka på vid påstigning; En utskrift av din bokning är bra att ha med. Du ska kunna visa upp för chauffören:
*Efter-Förnamnet resan är bokad i
*Bokningsnumret 

Vid avresa från Cityterminalen i Stockholm, vänligen kontrollera vilket gatenummer bussen avgår ifrån på
informationsmonitorerna!


Dagens händelser orkar jag inte tänka på. Nu blickar jag framåt istället, mot lördag. Minsta och jag ska på i Gamla stan och på Skansen. Någon som vet när affärerna i Gamla stan stänger på lördagar förresten? Vi ska äta glass också. Minsta har full koll på vad vi skall göra så jag hänger bara med. Vi ska inte gå på Vasamuseet för han är inte så intresserad av gamla båtar längre säger han. Nu är han mer intresserad av djur. Han ska bli försäljare av djur när han blir stor.
Största ska till frissan imorgon. Han säger att de flesta killarna i nian skall snagga sig helt till skolavslutningen. Jag såg några snaggade 9:or i söndags. Det skall bli spännande att se hur mycket han vågar kapa. Största tycker inte att det är riktigt passande att komma helt rakad då de skall på studiebesök på ett koncentrationsläger då de skall till Prag. Han fick inte sommarjobb inom landstinget i sommar förresten. Det var 58 platser och över 1000 sökande. Tråkigt. Hoppas han får jobb inom kommunen. Han har sökt sommarjobb där också. Jag tycker inte att det är nyttigt för dem att inte ha någon vettig sysselsättning under sommarlovet. Blir det så här hett i sommar igen så vill jag inte att storkillarna bara sitter här hemma och datar.

Mellan har förresten fått ett jobb av mig. Klipper han ner alla ölandstokarna så får han 1000 spänn. Han gick ut hårt redan igår kväll när jag erbjöd honom jobbet. Han klippte ned en halv buske då. Idag har han inte jobbat.

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Eh, den där tusenlappen kanske kommer utbetalas lagom tills han flyttar hemifrån?

Fru Venus sa...

Hoppas ni får det bra i Stockholm :-) Tusen spänn för att klippa lite buskar!? Mina tjejer har cyklat till dig för att få göra det ;-)

Knasterfaster sa...

Nilla: Ja, jag hoppas att han orkar lite mer om några år då det är dags att beskära buskarna igen. Tusenlappen får jag nog behålla den här gången. För en halv busken kan han kanske få 25 spänn. );

Finnpajsaren sa...

Hahaha. Starkt jobbat av mellan ;-)

På Cityterminalen har jag jobbat. BAra en sån sak. Hoppas ni får det toppen!

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Mellan har en grunka (jag vet inte riktigt vad det är för något mer än att den gör något med musik) som han fått låna utav en kusin. Grunkan vill kusinen ha 1000 spänn för om Mellan vill behålla den, därav mitt erbjudande om 1000 spänn för att klippa ned 100 buskar. Det ÄR jobbigt. Det tar nästan 1 timme för en buske.

Knasterfaster sa...

Finnpajsaren: Just nu finns ingen latare tonåring än Mellan i hela Örebro. Var jobbade du på Cityterminalen?

Malla sa...

trevligt med en stockholmsresa, hoppas ni får det lugnt och mysigt :)

Knasterfaster sa...

Malla: Det blir säkert både lugnt och mysigt. :)