fredag 14 maj 2010

Om en timme ska jag och Minsta gå och lägga oss. Vi ska upp tidigt imorgon bitti. Nyss väckte sambon mig. Jag hade somnat inne på någons blogg. Jag tror inte att jag hade kommenterat.

Jag fick massor gjort på jobbet idag! Bl.a så scannade jag 8 anestesilakan (jättelånga papper).Scannern är en särskild sort som scannrar både fram och baksida av pappret samtidigt. Hyran för scannern är 8000 kr/3 månader. Jag tänkte att ni vill veta vart en del av era skattepengar tar vägen. Jag har skrivit lite på engelska åt professorn och så har jag färdigställt lathundar åt mina kollegor. Lathundarna ska de använda när jag har semester.


Minsta och Största är och handlar matsäck till bussresan imorgon. Vi brukar ha med oss naturgodis och något att läsa och dricka. Jag brukar ta med mig en kall kaffedryck. 

Nu vill sambon ha blogghjälp. Blogghälp!!! ropade han. Mellan ska på födelsedagskalas imorgon (ni kanske minns?) och sambon och Mellan skall fixa present. Just nu sover Mellan för han var vaken hela natten. Vad tror ni en 15-årig tjej vill ha? Kostnad 100 - 150 kr (?). 

5 kommentarer:

Shamrock sa...

Presentkort brukar funka(tråkigt kanske - men då kan de köpa det de vill ha) Förslag Kicks, Gina Tricot, H&M eller något liknande eller kanske en biocheck...

Fru Venus sa...

Håller med Shamrock, det är slit o släng kläder och smink som gäller, om tjejen inte är en bokmal! (mina är både och)

Gafflan sa...

Kläder, smink mm gillar ju tjejer så klart.

Malla sa...

trevlig resa :D

Knasterfaster sa...

Hej hej på er: Det blev ett par solbrillor + en vattepistol fylld med godis!?