onsdag 5 maj 2010

Nu behöver jag hjälp

Jag är förskräckligt förkyld. Tempen håller sig kring mellan 38 -39. Nu har det uppstått ett litet problem. Jag tror att jag är sjuk imorgon också. Imorgon är det torsdag. Vanligtvis tycker jag att det är kul att hitta på och köpa födelsedagspresenter. Ni, vet min svägerska fyllde 50 år 29/4. Då var hon i Rom. Ikväll ringde hon och bjöd hem oss på firande på söndag. Jag trodde hon skulle vänta lite längre så jag har inte tänkt ut någon present. Jag och sambon är vanligtvis ute i sista minuten men nu känner jag mig liiite stressad. Nu är jag ju sjuk dessutom. Även om jag är frisk på fredag så antar jag att jag inte kommer att orka köpa en present efter jobbet då, jag slutar ju 17.15 så då återstår endast lördagen och halva söndagen för att hitta en fin present. Jo,sambon kan köpa presenten bara jag/vi kommer på vad vi ska köpa. Ni var ju så duktiga med att ge mig förslag till 16-årspresent. Kan ni vara snälla och ge förslag på en bra present till en 50-årig kvinna också??? Kostnad cirka 700 kr (är det för mycket, eller för litet?). Beskrivning av svägerskan: Händig, inredningsintresserad, ensamstående, 174 lång och smal, förskollärare, husägare, duktig på att laga mat, dricker inte vin/öl/sprit. Hade vi råd skulle jag vilja ge henne en omtapetsering av hennes sovrum och en ny säng. Inte för att det är fult på något sätt men det rummet delade hon ju med mannen som lämnade henne för en annan kvinna. Jag är hemma imorgon också.

7 kommentarer:

Malla sa...

Nä nog tycker jag 700 är en bra summa.
En prenumeration på en inredningstidning tillsammans med ngt annat?
Inget annars du vet som hon önskat till huset? Eller kan hon behöva en massage?
Svårt det där...när mamma fyllde 50 i mars gick vi ihop och köpte henne en ny kyl :)

Y sa...

Lagom summa tycker jag. Att få gå till ett Spa ett par timmar, unnar man sig kanske inte om man inte får det i present... Eller floating, som ska va så skönt. Upplevelse är bättre än prylar och gärna att man kanske gör något tillsammans, för då blir det av. Tänker jag :)

Fru Venus sa...

Presentkort till en inredningsbutik, IKEA (säng) Bauhaus (tapeter) plantskola (om hon har trädgård)!? Annars middag/teater/musikal pengar/biljetter. Kanske kan ni betala för ett år på en dejtingsajt ;-) Krya på dig nu vännen, kram!

Finnpajsaren sa...

Då tycker jag du kollar in NeMa virkdesign! De finns ju i dina hoods. Och det är otroligt fina uppskattade grejer.

Kram o krya på dig!

Knasterfaster sa...

Malla: Förra året när hon fyllde fick hon en fin skruvdragare. Tyvärr har vi inga att gå ihop med annars hade ju det varit roligare att ge henne något sådant där som en kyl t.ex. Inredningstidningar - kanske. =)
Regnnatt: Spa är bra. Det har hon fått av oss förut. Floating gjorde jag i somras. Ganska behagligt men jag gör inte om det. Upplevelse - kanske =)
Fru Venus: Presentkort och pengar - nja det gillar jag själv inte att få. Teater/musikal kanske men vi vet ju inte när hon kan gå... Dejtingsajt - hahaha - nej det går inte. Jag tror inte hon vill ha någon ny än. ;D
Finnpajsaren: Jag har kollat och de har öppet på lördag. Kanske får bli en cykeltur dit då.

nillas liv på pinnen sa...

En synonymordbok.
Det skulle jag velat ha om jag inte redan haft en.

Knasterfaster sa...

Nilla: Synonymordbok...? Jag blir lite fundersam. Kanske du har märkt att jag behöver en? Jag har faktiskt funderat på att skaffa en sådan för jag har ingen. Skönt att du kommenterar då tror jag på att du mår lite bättre. Är du en sån som kramas i tid och otid irl? Det är inte jag. Kram.