söndag 16 maj 2010

Det går ju inte att göra det idag

Vet inte varför men när jag vaknade kände jag mig ledsen. Det har regnat inatt. Jag hade tänkt klippa gräsmattan idag och nu går det ju inte att göra det förrän gräset har torkat. Undrar vad jag måste göra istället. Det kommer nog sambon tala om. Han är bra på att räkna upp saker som måste fixas. När det blir för mycket så gör jag ingenting. Jag tror det är dags att jag lägger mina kläder i byrån igen. Det börjar bli fullt på golvet. Hur kan det bli fullt av något som inte finns? Jag har ju ingenting att ta på mig. Just nu har jag en av sambons t-shirts på mig. Det är synd om mig. En låda i byrån är full med inredningstidningar. Det tycker sambon är fel innehåll. I de andra lådorna finns det just nu bara luft.
Tycker ni om att handla kläder åt er själva? Jag tycker att det är hemskt tråkigt. Jag gick upp massor i vikt på ganska kort tid och har ingen aning om vilken storlek jag har längre. Jag är kanske 44 nedtill och 38 upptill men jag vet inte. Det kan vara tvärtom eller något annat. Förr i tiden hade jag 36/38 eller S eller M. Då var det lätt. Då, på den gamla goda tiden, fanns det en massa snyggt också. Nu hittar jag bara fulkläder när jag någon gång får för mig att köpa något nytt. Jag har ingen stil alls. Jag vill inte se ut som en tant och jag vill inte klä mig son en tonåring. Det är roligare att handla kläder till sönerna.
Nej nu blir jag så distraherad för det talas om sex på radion. Jag förstår inte vad de pratar om.

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Förr tyckte jag om att handla kläder åt mig, när man var en st.M, nu när man är en Jumbo-Bumbo XL skiter jag i det. Använder slut på gammalt skit och hoppas på bättre tider ;-)

Madlar sa...

Blä, har gått från 38 till 42/44 senaste åren men i min förvirrade hjärna är jag fortfarnade fast i hullet o platt mage. Jag bara MÅSTE ta itu med fläsket, det är så attans trist att handla kläder när man är missnöjd med kroppen.

Shamrock sa...

Känner igen det där. Vill inte ha tantkläder och inte fjortiskläder. När man väl hittar något mittemellan så ser jag inte klok ut eftersom storleken inte är vad den borde vara...

Knasterfaster sa...

Fru Venus! Men du kan i all fall ha urtjusiga skor!!!
Madlar: Samma för mig. Min hjärna är också förvirrad. Den minns inte hur jag ser ut och tror att jag ser ut som förut. ):
Shamrock: Precis så där är det. ):

Malla sa...

jag gillar att handla kläder, oftast! testar aldrig i affären utan jag VET ofta vilka palgg som är menade för mig, nä ok, så är det kanske itne riktigt men jag vet vad jag är ute efter. Det enda jag testar är jeans. Antagligen är det därgör jag äger endast 3 par och alla är 5 år gamla. Avskyr att testa!

Knasterfaster sa...

Malla: Jag testar inte heller i affärer. Det är när jag någon gör det som jag tycker att jag ser så hemsk ut. Då blir det inget köp. Jag brukar veta vad jag är ute efter men det jag vill ha brukar inte finnas. :(