lördag 8 maj 2010

Regn hos mig

Den här åt vi just upp. Den var väldigt god. 
Vi hade vaniljvisp till. 

Jag är trött på tokarna. Jag har klippt en sån idag. En ölandstok alltså. En buske. Nu har jag cirka 99 till att klippa. Tur att det regnar nu så att jag slipper. Vi har varit och handlat en 50-års present också. Jag är lite tveksam till presenten men sambon tror stenhårt på den. Han lyckade få med sin mamma att betala hälften också och hon litade på hans omdöme. Jag hade precis kommit på vad vi skulle köpa när han kom med sin idé. Sambon gillade inte att jag var tveksam till det han tyckte att vi skulle ge. Det är en bra grej som hon säkert behöver men jag vet inte om den är så kul att få. Sambon tror att svägerskan läser här så jag skriver inte vad det är. Jag kan skriva vad jag hade tänkt köpa istället. 1. Något fint härifrån Krusagården. Kanske något för 200 kr tillsammans med ett presentkort från Blomsterlandet. 2. Något antikt från Kavalkad. Det är en butik som säljer grejer från 50- 60 och 70-talet. En skål eller en fin prydnad kanske och också det tillsammans med ett presentkort på Plantagen, IKEA eller Bauhaus.  Det var vad jag hade tänkt. Nu blev det inte så. Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig men det brukar bli bra ändå.

5 kommentarer:

Malla sa...

Mums!
Låter jobbigt med dom där token...själv ska jag roa mig med att gräva upp de rabatterna som ligger rund halva huset, fast inte idag!

Fru Venus sa...

Undrar om mannens present slår de där alternativen!? Ölandstok för mig är "Rinkeby buskar", de fanns överallt där när jag växte upp!

Fru Venus sa...

*asg* Vad skulle jag göra utan dina underbara kommentarer!? KRAM (dina varianter var bättre)

Mina dagar sa...

Jag är imponerad av att mannen fick sin vilja igenom framför din!
Du måste vara en jättebra/snäll/ödmjuk människa!
För här kan jag få honom att TRO att det är han som kommit på nått, fast det är lilla jag;)

Jag som inte äter nått efter 18.00 blev nu så jä....a sugen på en sån där paj! Men flytande går bra efter 18.00 så det står ett glas vitt här bredvid mig som jag får nöja mig med.
KRAMAR

Alexandra sa...

Vad blev det då? Nyfiken.