måndag 3 maj 2010

Tjäbblar lite

Ligger i sängen bredvid sambon och tjäbblar lite. Han kom just. Jag har legat här i en timme. Han tror att jag har bloggat hela tiden men de har jag inte. Jag har varken bloggat eller läst bloggar.  Jag har tagit itu med  lite saker. Jag har fyllt i lappen till FK om att jag var hemma med sjukt barn den 24/3 och så har jag fyllt i en annan om att jag har ett barn som är 16 år som fortfarande studerar och fortfarande behöver barnbidrag. Den lappen kom visst för två månader sedan... Jag har beställt ett nytt bankkort från Handelsbanken eftersom det jag har är trasigt. Det gick sönder för en vecka sedan. Tror det gick sönder i en sådan där chipläsare. Jag har letat trumkurser för Minsta. Det enda han vill spela är trummor och det är minst två års kö till slagverk på Kulturskolan. Jag har mejlat ordföranden i skolrådet om att klass 2b har önskemål om att sommarlovsavslutningen ligger efter lunch på avslutningsdagen nästa år.
Minsta har varit hemma från skolan idag på grund av väldigt mycket hostande  i morse och bubbel i magen. Han fick stanna hemma själv. Han sov till kl 10. Då ringde han mig på jobbet och sa att han mådde bättre. Jag var hemma 14.45. Han åt gröt till frukost och så tror jag att han hade petat i sig fil och macka till lunch. Han har datat, tittat på TV och ritat. Hade han mått sämre hade jag förstås stannat hemma.
Igår plockade Minsta och hans kompis Gurra vitsippor till sina mammor!!! Så himla urgulliga de såg ut när de stod här med sina fina buketter i händerna!!! Mitt hjärta smälte lite då.
Nu ska jag ta te och kvällsmacka.

4 kommentarer:

Gafflan sa...

Lilla söta unge som kommer med blommor till mamma! Åh, vad mitt mammahjärta hade smält säger jag bara :)
Duktig han är som inte tycker det är jobbigt att vara hemma ensam fast han inte mådde bra.

Malla sa...

Värsta söta grabbarna :D

nillas liv på pinnen sa...

Herregud va tröttsamma de är med sin svartsjuka, de där makarna. En liten blogg borde man väl ändå få ha på sidan av, eller hur?
Nej, parkera honom i soffan tills han lärt sig att han bara är nummer 2 från och med nu.

Alexandra sa...

Åh va gulliga de är. Blombuketter till mammorna. Det är du värd!!