måndag 24 maj 2010

Fotboll på TV

 Jag har läst bloggar men jag har inte orkat kommenterat någon ännu. Kom hem strax efter 19. Sambon hade handlat, rensat diskbänken och lagat mat. Mellans flickvän är här och sambon ville bjuda på något extra gott! Han hade gjort tortellini med gorgonzolasås (inte alls stark) och en grönsaksröra. Gott! Minsta som är väldigt kräsen med mat åt massor! Vid maten berättade Minsta att han är ledigt från skolan imorgon. Så kul!!! Tråkigt bara att jag och sambon inte visste det... Jo, vi har nog kanske fått ett mejl om det, hm. Ett bra exempel på sambon och jag och vår dåliga planering.  Minsta säger att han kan klara sig själv hela dagen bara han får 50 kr så att han kan gå och handla lunch. Gulleplutten! Jag tror faktiskt att han skulle klara det men vi försöker nog hitta på någon annan lösning. Tycker ni att en 9-åring kan få vara själv hemma en hel dag? Sambon och jag arbetar till kl. 17 imorgon.

Ikväll har jag varit på största killarnas skola och hjälpt till med att skära kiwi och lägga kladdkaka, kiwi och grädde och tesked på 161 assietter. Det var lite småtrevligt. De har en "riktigt" restaurang på killarnas skola där de lagar all mat till eleverna. Vi var tre föräldrar från Mellans klass som var där och hjälpte till. Ikväll är det klass 8C som har Karl Johans salonger. Här får ni se några dåliga bilder från förra veckan då jag satt i publiken och fick äta av den goda kladdkakan som serverades av 8B. (Ni ser väl att det är Mellan i grön t-shirt?)

5 kommentarer:

Malla sa...

Fabbe får vara ensam hemma ibland, om jag ska iväg på något men han inte vill följa. Att gå på affären och handla ngt klarar han alldeles galant :)
Jag måste dock säga att jag är av den "räddare" sortens mammor så än så länge får han inte vara ensam en hel dag. En timma eller 2 är ok för honom.

Alexandra sa...

den där goda maträtten lät som en höjdare, kanske ett recept du vill dela med dig av? Ha en skön vecka. Stor kram!

Finnpajsaren sa...

Mmm. God mat. Recept?

Jag skulle också vilja gå i åttan... vilken rolig tid!

Ang nioåringar hemma. Jag vet inte. Jag vill aldrig lämna Veran själv, nånsin. ;-)

nillas liv på pinnen sa...

Klart vi ser att han i grön t-shirt är din Mellan. Han är ju jättelik dig ju.

Knasterfaster sa...

Malla: Minsta hade sällskap av sin pappa hela dan!
Alexandra: Det var sambon som lagade maten. Jag har inte receptet. Kram tillbaka!
Finnpajsaren: Jag ska se om jag kan få sambon att dela med sig av receptet. Kan du se lösögonfransarna på tjejerna på den nedersta bilden? Vera är väl bara 5 år ännu så länge?
Nilla: *fniss*. Ja, eller hur!?