söndag 16 maj 2010

Känner mig som en fesljummen öl idag

Som en avslagen fesljummen öl i ett halvfyllt glas känner jag mig idag. Jag har plockat upp kläderna från golvet och lagt dem på sängen. Tror att Minsta känner sig likadan fast mer som en ljummen Festis då kanske.

Sambon håller på och fixar. Han har snickeri- och elproblem och frågar mig hur han skall göra. Hur f**n ska jag kunna veta, vá?! Idag vet jag ingenting. Jag vet inte var vi har lagt alla verktygen. De är väl någonstans.

Fick just veta att snart kommer Mellans "kompis" flickan A hit. Hon har aldrig varit här förut. Mellan har inte ens gått upp än och inte ätit frukost. I "sitt" rum i garaget har han haft övernattande kompisar två nätter i rad så ni kan kanske tänka er hur det ser ut där?! Faktiskt mer välstädat där än här inne... Måst nog städa lilla toan nu ifall hon kommer att behöva besöka den.

Sambon gnäller om en sticksåg som han inte hittar. Jag vet att jag inte har haft den. Nu MÅSTE jag hjälpa till att leta.

SUCK!!!

Tillägg: Nu gick Minsta förbi Sambon där han står uppflugen på en stol i hallen och fixar. "Pappa, vad gör du egentligen? Håller du bara på?!". Sambon drog ett djup andetag innan han svarade på den frågan.Hahahahaha

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Nattgäster i nätterna två! Inte undra på att han sover. Hoppas att han vaknade i tid till A:s besök.
Kram.

Fru Venus sa...

He he :-) Min äldsta har varit hos kompis i två nätter. När hon kommer hem suckar hon djupt, kramar mig och säger: "Jag älskar dig, jag ska alltid städa upp efter mig och hjälpa dig! Det får ALDRIG se ut så hos oss som det gör hos .....!" Trägen vinner! :-D

Realisten sa...

Oj, vilken bra beskrivning...som en fesljummen öl. Så känner jag mig också i dag.

nillas liv på pinnen sa...

Dessa arbetssamma helger...

Bästa frågan där ställd av minstingen! =)

Knasterfaster sa...

Gafflan: Han vaknade i god tid till A:s besök. Han hann t.o.m. duscha innan hon kom!
Fru Venus: Tyvärr är det ganska så ostädat här. :(
Realisten: TRÅKIGT.
Nilla: Det var det roligaste som hände idag!