fredag 28 maj 2010

Utflyktsdag

Kl 02.45 inatt gick jag upp för att se till att Största skulle få med sig all packning + matsäck inför avresan till Berlin/Prag. Kl. 03.30 var det samling för klassen på skolgården. Sambon skjutsade Största till skolan. Jag sa hej och kramades här hemma i hallen. Om en vecka är han hemma igen min "lille" Största.
Jag har semester idag för jag har varit med Minsta på utflykt. Dagen var så gott som perfekt för Minsta. Han kastade yxa och prickade mitt i prick! Han var så nöjd så nöjd. På bussresan hem bröt han ihop för att han inte fick sitta allra längst bak i bussen. Busschauffören öppnade mittendörrarna så några andra killar i klassen hann före. Minsta var svårtröstad. Hans besvikelse gick lite ut över en klasskamrat när vi kom tillbaka till skolan. Han trängde sig före och sa något elakt. Jag vet inte vad han sa men hon blev ledsen. *Suck* Så tråkigt att det skulle behöva hända efter en annars nästintill perfekt dag. Sedan Minsta och jag kom hem har jag också känt mig ledsen. Det kan nog bero på min sömnbrist.
Jag tyckte det var otäckt att se 8 - 9-åringar kasta yxa!

2 kommentarer:

Fru Venus sa...

Berlin/Prag killen kommer att ha en höjdar resa :-) Vå åkte till Grekland i nio dagar när jag gick i nian - minns det ännu...;-) Hoppas surandet går om för Minsta, det är ju FREDAG! :-) Kram

Mina dagar sa...

Men så kul för den största att få göra en sån resa!! Det kommer han nog aldrig glömma! Hoppas dom har det bra:)
Ja fy så otäckt att dom står så nära varandra när dom kastar yxan! Men det står ju en vuxen där också som förmodligen har mer koll på läget än man tror;) (Vi mammor;))
Hoppas den minsta är på bättre humör idag!
Och du med för den delen!
Må så gott!
Kramar Eva