tisdag 4 maj 2010

Hemma idag

Idag är Minsta och jag hemma tillsammans. Jag är också förkyld. Jag satt och sov i Minstas säng halva natten. Jag var så täppt i näsan att jag var rädd att störa sambon med mina snarkningar. Minsta sov på min plats i dubbelsängen tillsammans med Tiger och Pingis. Minsta hostar så förskräckligt. Han har ont i ryggen idag säger han. Ikväll är det avslutning på Komtek och det vill han inte missa. De kommer ju att bjuda på fika. Jag hoppas vi kan ta oss dit. Just nu känns det inte som att jag kommer att orka cykla. När de andra åkte iväg till skola och jobb så tyckte jag att Minsta kunde somna om. Han försökte en stund men det gick inte. Det var för ljust i sovrummet. Jag håller med. Jag har sett ett par snygga gröna "mörkläggningsgardiner" på Hemtex. Vi måste nog köpa dem.
På tisdag nästa vecka ska Minsta och jag åka till Stockholm!!! Han vill gå på Auqvamuseet eller vad det heter  och så vill han gå i Gamla stan så det ska vi göra.

6 kommentarer:

Malla sa...

Hoppas ni båda är krya snart! Så roligt att åka till sthlm :)

Gafflan sa...

Yngsta är förkyld, rejält, men idag hade hon ingen feber och ville gå till skolan. Hon ringer om hon inte orkar det vet jag.
Hoppas ni kryar på er och ha det mysigt tillsammans du och minsta :)
Kram

Osloskånskan sa...

God bedring!

Ulrika sa...

Krya på er allihop!

nillas liv på pinnen sa...

Jag älskar att åka till Stockholm med mina. Gärna en i taget. Mysigt, mysigt!

Knasterfaster sa...

Malla: Jag hoppas jag får ledigt nu när jag lovat Minsta att åka. Imorgon behöver jag vara frisk men nu mår jag ännu sämre.
Gafflan: Tack!
Oslo: Tack!
Ulrika: Tack!
Nilla: En och en är alltid mysigast!