söndag 30 maj 2010

Jag tror att jag blir firad

Nu är jag lite förvirrad men jag tror att vi firar mors dag nu faktiskt! Sambon tog med mig till K-rauta och där fick jag två orkidéer och sedan åkte vi till blomsterlandet för där ville sambon köpa margueriter (fast han sa prästkragar) och krukor till dem. Han har nämligen varit till sin syster med stolar idag och hon hade haft så fint på sin trapp och då ville han att vi också skulle ha sådär fint. Jag köpte orkidékrukor.

Vi har varit och "stor"-handlat på Willys. Sambon och jag är inte så bra på att storhandla. När vi väl kommer iväg till en mataffär tillsammans så säger vi oftast till varandra "vi handlar inte så mycket vá? Vi kan väl snabba på?" och så gör vi så istället. Det brukar landa på omkring 500 kr.

Vi tappade bort varandra både på Blomsterlandet och på Willys och då blev sambon lite sur. Han menade att det var jag som försvann. Jag tyckte att det var han som gick bort. Vi var inte så fasligt arga på varandra. Det var det däremot många andra par som var. Kanske för att det var söndag eftermiddag och helgen hade gått alldeles för fort och de hade inte fått så mycket gjort som de hade tänkt sig. Jag vet inte. Jag bara gissar. En man och en kvinna stod och råskällde på varandra inne på Willys. De kunde väldigt många svordomar. Det var när vi hörde dem som sambon och jag blev sams igen. Så där kan man ju inte hålla på och skämma ut sig.

När vi kom hem så klippte sambon klart gräset åt mig och nu har han börjat grilla. Jag planterade blommorna och sedan gömde jag mig i skuggan. Ser ju inte på skärmen annars om jag inte sitter här. Mellan hjälper till med grillningen.

Nu tror jag att jag ska gå och hjälpa till med sallad och dukning.

3 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Hoppsan!
Var maken och jag på Willys idag? =O
Nej, just ja, han är ju i Paris.

Fru Venus sa...

Ganska bra när man får se hur man INTE ska bete sig ;-)

Knasterfaster sa...

Nilla: Brrr, jag hoppas verkligen inte att ni brukar skälla på varandra så där som de där människorna gjorde!

Fru Venus: De fick oss att tänka till. Vi skrattade åt vår egen ilska. Sådär skulle vi aldrig bete oss. Vi går mest och småmuttrar lite åt varandra. Skäller gör vi nästa aldrig (men faktiskt ikväll!).