lördag 29 maj 2010

Vem bryr sig?

Tycker ni om att få "tillbakasvar"? Jag undrar alltså om ni bryr er om att jag svarar på era kommentarer på mina inlägg? Kommer ni tillbaka och läser mina svar på era kommentarer? Jag bara undrar.

Igår gick sambon och jag och la oss tidigt. Jag var uppe en sväng vid 06.40. Jag kände mig utsövd då och trodde att klockan var mycket mer. Jag satt mig i soffan och började läsa i en bok. Den var ganska tråkig så jag blev trött igen. jag sov till 09 ungefär. Sambon har huvudvärksdag. Han provar en migränmedicin idag. Medicinen kostade 98 kronor för 2 tabletter!!! Hoppas den är bra.

Jag har varit ute och tagit lite foton på det som blommar i trädgården just nu. Rabarbern blommar också men den blomman tycker jag inte är så fin så jag fotade bara rabarberbladen. De är vackra tycker jag.
Minsta fick en tillsägelse av en lärare igår då han sa något dumt till en klasskompis. På det svarade han "Vem bryr sig?". Visst blir man förbannad när man får det svaret?! Jag tror att läraren blev det i alla fall. Minsta och jag fick gå hem redan kl. 13.05 fastän de egentligen slutar 13.20. Det kändes lite snopet.
Jag pratade med Minsta (förstås!!!) när vi kom hem och förklarade att det är väldigt otrevligt att svara sådär och att jag  blir väldigt arg och ledsen när jag får ett sådant svar och att läraren säkert blev väldigt arg på honom när han sa så. "Sa jag så?" svarade han mig på det. Självklart visste han att man inte säger så där. Han är inte ouppfostrad men ibland när han är ledsen och arg så gör och säger han saker utan att tänka efter före. Det är ett stort problem för honom och för oss. Det är bara i skolan som han inte hinner tänka efter före. Hemma beter han sig aldrig sådär.

Idag är Största i Berlin och shoppar. Jag undrar hur det går. Shopping är inget han vanligtvis ägnar sig åt. Han är väldigt sparsam.

10 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag är dålig på att gå tillbaka, MEN har jag ställt en fråga som jag verkligen vill ha svar på, då går jag tillbaka :-) Jag har en här hemma också som glappar innan hjärnan är inkopplad ibland, jag hoppas bara att hon växer ifrån det... Ha en bra dag, kram!

Y sa...

Nu vet jag ju att jag inte är den som slänger in kommentarer här titt som tätt, men jag tycker om att titta in. Och ja, jag bryr mig! Att kommentera någon och sedan inte få svar, det är envägs och då kan jag känna mig ganska liten och intetsägande - såvida inte personen kommenterar friskt på min blogg eller skriver till mig via mail. Till sist skippar jag sådana bloggar. Att röra sig i bloggvärlden för att känna sig liten (ännu mindre) är inget man (jag) mår bra av. Men svar behöver ju inte vara långrandiga, som denna kommentar ;). Ha en skön helg! Kram!

Gafflan sa...

Jag brukar gå tillbaka och kolla om tillbakasvar.
Tråkigt när barnen får tillsägelser mina hade en period som var lite turbulent men det försvann ungerfär samtidigt dom började mellanstadiet. För deras del var det en mognadsprocess. Hoppas det löser sig.
Migränmedicin är vansinnigt dyrt. Svärmor har haft migrän hela sitt liv men nu på äldre dagar har det blivit bättre. Hon har Imigran för migränen. Dyr men väldigt effektiv på henne.
Kram till dig.

Y sa...

Nu kom jag på ett tillägg (och det var innan jag läste Fru Venus ;)), nämligen att jag dessutom tar kommenterandet på allvar, ofta svarar utförligt... Vill man veta vem jag är, är det nog mina kommentarssvar man ska läsa ;). Trist då alltså om folk inte går tillbaks och läser... Men alla är vi olika, så är det :).

Snäckskalsdalen. sa...

Hej Knasterfaster!
Äntligen!
Äntligen tog jag mig tid att gå in på din blogg och titta och jag kan ju säga att det var verkligen på tiden, jag skäms, jag kommer tillbaka om och om och om igen! Ska titta om jag kan lägga mig som följare på din blogg.

Fina bilder har du också - och jag älskar förgätmigej!

Jaaa, vad ska man säga, om tillbakasvar.....det blir ibland mycket att hålla ordning på och när man har så liten hjärna som jag blir det väldigt mycket, men.....det beror nog lite på vad det gäller också!

Antingen beror det på mig, min dator eller hela systemet men ibland tycker jag det tar så lång tid att klicka fram och tillbaka, upp och ner......jag vill så mycket, men så sitter jag och ånkar framför datorn för att den går så sakta. Det lät ju inte alls förmätet - det låter som om min lilla hjärna är snabbare än datorn - nix. Tack och lov eller nå't!

Kram från din nya Snäckskalsdalskompis!
Agneta

Snäckskalsdalen. sa...

Äntligen! Hej Knasterfaster! Jag har länge tänkt besöka dig på din blogg och nu äntligen blev det av! Jag har redan lagt mig som följare...!
Vi hörs, kram från
Agneta

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag hoppas verkligen att Minsta också slutar glappa snart. Kram.
Regnnatt: Precis så känner jag också. Det blir så envägs om man inte får respons. Trevligt med långa kommentarer även om de kommer sällan! Kram.
Regnatt igen: Ja,jag tror att jag har förstått hur du är som person genom att läsa dina kommentarer!
Gafflan: Vi tror inte medicinen hjälpte. Jag tror att det är spänningshuvudvärk han har egentligen. Hoppas det är en mognadssak för Minsta också och att han "uppför" sig snart. Kram.
Agneta/Snäckskalsdalen: Kul att du kom hit och tittade! Välkommen som följare! Sambon och jag har varit in på din blogg och kikat och njutit av alla vackra bilder och av din kreativitet!!! Vi är imponerade. Kram.

Malla sa...

Jag vill garna ha svar, fast ibland glommer jag att jag fragat ngt! Ville kika in och saga hej bara, laser battre da jag kommer hem, kram

nillas liv på pinnen sa...

Jag går i stort sett alltid tillbaka hit och kollar vad du svarar på mina kommentarer.
Jag svarar också för det mesta på de kommentarer jag får på min blogg även om jag vet att alla inte läser dem. En del gör det. Jag svarar framförallt för att jag tycker det är kul faktiskt.

Knasterfaster sa...

Malla: Hej, hej! Är svärmor dräglig? Ibland glömmer jag också bort om jag har frågat ngt hos andra.
Nilla: Jag svarar också för att jag tycker att det är kul! Om man har många följare så är det nog svårare/mer tidskrävande att ge alla ett svar.